FREDAAAAAG!! :D

Så då var man hemma efter en konstig dag på jobbet. Det började väl som vanligt men när jag sen kom från Kaffe-rasten = matrast så fick man sig en ny order. Japp, då skulle jag köra till Örkelljunga och jobba där istället. Kändes inte jätte lönt eftersom det var typ två timmar kvar på dagen men dom behövde folk så va bara att göra som man blev tillsagd.

Åkte dit och hamna på band 7, en låda fastnar och jag ska ta loss den. Råkar luta mig mot nödstop och hela bandet med kakor stannar och ingen fattar varför. Menar jag kände inte att jag kom emot så jag visste inget ^^, Nåväl, fixar problemet och packar vidare. Snurr och jag vandrar till band 9.

Står och plockar kakor och tänkte va snäll och plocka lite åt tjejen före, ni tror inte jag lutar mig mot de bandets nödstop och stoppar allt IGEN!! :O Seriöst hahahaha. Så jävla bra, aldrig hänt innan och första gången ja då tar man nödstoppet två gånger inom loppet av ca 40 minuter. Säger bara lyckas, men heter man My så lyckas man fan med det mesta vill jag säga.

En timme senare slutade vi och det va väldigt efterlängtat. Körde hem i regnet. Såg mina byxor som till min besvikelse inte alls såg ut som på bilden så blev att skicka iväg ett mail. Nu ska jag ösa musik och planera kvällens outfit. Vet inte vad jag ska ha på mig, dessutom inget fint väder. Bara regn regn regn.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0