Måndagen 26 Juli.

Min helg har varit helt jävla awesome skulle jag vilja tala om. Och här kommer lite mer ord, dock finns kortare på FB för dom som är lata och inte orkar läsa (;

I fredags fick jag skjuts hem till Natha av lillebror som övningskörde, drog mig upp till henne med min väska. Något varm haha. Väntade och sen drog vi hem till hennes pappa på snabbesök och sedan blev det en sväng in till stan. Letade mat ställe och hamnade på en kina restaurang typ mitt emot knutan. Nära stängning så vi åt snabbt. Mycket mysigt ställe (: Godmat och trevligt sällskap.

Sen drog vi till hampan där Patrik & hans vän satt (redan glömt namnet men jag & namn går ej ihop så bra). Blev Tivoli och sitta på uteserveringen en stund och prata & skratta men det blev en tidigkväll eftersom vi hade en tidigmorgon framför oss.

La oss och sov ganska så fort. Sen blev det upp tidigt & fixa sig snabbt & äta frukost med Patrik & Andreas aka Tokke. Blev nybakade frallor med mjölk, mums! (: Sen efter en kissrunda & avlämning av Dobbie så bar det iväg till Göteborg.

Åkte karuseller, åt mat, spelade på hjulen, åkte karuseller, gick & frös av blöta kläder och toalettbesök . Sen var det kväll & dags att åka hem, sjukaste väg hem från Göteborg någonsin. Hann knappt lämna parkeringen och stämningen var helt annorlunda. Asgarv, cider och sugrörshållare, kort & filmande, skratt & prat om handtorkar. Ja herregud , vilket också var en mening jag sa minst tjugo gånger på Mc Donalds i Falkenberg. Shit shit, sjuka killar och jävligt roligt sällskap vill jag lova.

Efter att vi anlänt hos Natha blev det en öl att dela sen va den drickan slut & shot av små blå sen bytade vi kläder och bar iväg in till stan. Drog till någon krog väldigt långt från Knutan så där hade jag klart aldrig varit. Shakade asset försökte vi en gång men nja gick inte bra, lite mycket folk på de allt för lilla golvet eller något. Letade kebabställe sen bar det av hem till Natha. Satt & prata en stund sen decka vi nästan av trötthet så en runda med Dobbie och sen nattedags.

Igår var det bakissöndag vilket innebar precis det jag skrev om i förra inlägget så behöver ej dra det igen. Patrik & Tokke kom och vi kollade på "How to make love to a woman" - Komedi film och när den var slut var vi dock tvungna att åka hemåt mot mig.

Så Natha lämnade av mig hemma & jag hoppas att hon hittar hem igen. "Seriöst bor du här ute" haha. Jo just där ute bland träden bodde jag inte, men längre bort när husen började titta fram. Haha, men tackade så mycket för helgen sen gick jag in.

Datorn startades i syfte att fylla i mitt veckosak på manpower men istället hamna jag på FB & bloggen, självklart. Ska dock fylla i den nu sen ska jag i säng så jag orkar. Det är dags att gå upp om fem timmar -.-' .. orka :P

Hoppas ni andra haft en trevlig helg as well (:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0