Min fredag.

Började ju med att man jobbade en kort dag på 6h, efter jobb var jag ju lagom slut kan man säga. Stressade hem så att jag kunde komma iväg på mitt ärende till Väla och handla. Stress stress, väntade in Jennie sen gasade vi mot Hbg.

In på Accent först av allt, efter några om & men kom jag därifrån med båda väskorna. Sen tog vi sista stunden på H&M där jag köpte ännu en knapp-cardigan men det var rea så jag passade verkligen på, köpte även ett långt linne som dock inte va så snyggt på men skit samma va billigt de med. Kom därifrån med en hår/brosch blomma, ögonskugga x 2 och ansiktskräm så jag kände att jag fått tag i en del grejer. Men spenderat därefter också. PUH.

Påvägen hem blev det ett besök hos Lollo, satt på balkongen, klädrensning och lite coca cola på de. Tiden bara rusade iväg, mamma ringde och jag svarade med "vi har kört av vägen" , visste ju inte att mamma skulle bli så orolig men tydligen hade ambulansen kört förbi bara en liten stund innan så hon tyckte inte alls skämtet var roligt. Jag bad om ursäkt och sa var vi va och att vi nog skulle köra hem snart. Blev dock där en stund längre och påvägen hem tankade jag pappas bil och vi planerade bus men blev aldrig så. Chicken som man är (; mahaha..

Kom hem och jag kollade mina köp och känner mig en aning nöjd faktiskt, hade Jennie här på ett snabbbesök innan hon drog vidare. Fick lillebror att mörda spindeln i mitt fönster som jag försökt på att ta typ tre gånger redan. Den är fan en katt, har nio liv för inte vill den dö iaf. Har sprayat hårspray två gånger och försökt mosa den med en plastsak. Lillebror cutta den med en sax, om han träffa den så att den inte kommer tillbaka är dock en annan femma ;P nåväl återstår att se om den är tillbaka om några dagar eller inte ^^,

Nu ska jag väl snart starta Smallville och krypa ner under täcket (;

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0