En snabbkväll hos grannen.


Har ifs spenderat nästan hela dagen över next door och solat osv, men nu under kvällskvisten gick jag över med en öl men det var ingen annan som drack så jag fick ta den själv och sen satt man mest och pratade och skrattade åt fet dumma kommenter haha..

Mami har precis smörjt in mina ben och min rygg med rösalvan så man kan hoppas brännan lägger sig lite till imorgon, kan tycka att jag fått färg i ansiktet vilket jag aldrig någonsin brukar få och de har jag nu lyckats få på tre dagar jag kan tycka att jag är ganska bra ändå (;

Jag är faktiskt helt slut även idag, jag tror man blir helt trött av att vara ute i solen hela dagarna. Men jag gillar det faktiskt, menar igår slocknade jag i sängen redan innan 12 och hur ofta händer det? Men sen att jag vaknade av att ett fyllo ringer och ska försöka få ut mig på vift är en annan femma men tillslut somnade man om igen..

Känns som att man hade kunnat decka på en halv timme faktiskt, men får nog glo en film eller något först. Annars känns det lite fel, att bara decka utan något .. Nåväl, har inget mer att skriva.. Have a nice life.

Btw, imorgon 2pm vegas tid ska jag ju vara där på bbq, fan va nice om det verkligen varit sant. Lätt jag ska en vacker dag! (:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0