Måndagen 21 Juni.

Godmorgon!

Tänka sig att jag är uppe såhär tidigt och inte för att jag varit vaken hela natten och ska gå & lägga mig utan för att jag nyligen gått upp och ska snart köra till jobb :O

Dock har jag inte sovit mycket inatt, la mig runt elva men kunde inte somna av olika anledningar. Skicka sms till lillebror att sänka basen på sin musik och det var runt tolv. Sen rullade jag runder och senast jag kollade klockan var hon halv 2 sen vaknade jag till igen vid 3 ungefär. Sen dess har jag typ snoozat för jag har vaknat av olika anledningar som av pappas larm att gå upp, av att jag trodde jag försovit mig och sen 5 ringde mitt larm och jag låg bara och vänta på att klockan skulle ringa andra gången halv 6 men tillslut orka jag inte vänta så tjugo över 5 gick jag upp och klädde på mig.

Nu sitter jag här, ska alldeles strax bre mackor att ta med mig till jobb. ÖH, mackor som är så himla tråkigt. Gillas inte alls :/ Sen ska jag även få ner något nu på morgonen så jag får energi, hur det ska gå vet att maten kommer stoppas halvägs för jag kan verkligen inte äta på morgonen, inte ett dugg hungrig nu.

Nåväl, min första jobbedag på väldigt väldigt länge. Pinsamt och säga hur till och med så jag förblir tyst. Trevligt måndag allesammans vi hörs när jag kommer hem ..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0