Syrrans student.

Gästerna började droppa in runt 6 tiden och en halv timme senare började vi alla ta för oss av smörgåstårtan. Vi lyssnade på låg musik och åt i regnet som kom och gick. Vi lyssnade på historien om kossan och dom flesta skrattade som fan , gillas sånt (:  (sen att andra gången, senare på kvällen blev fail är en annan story haha).


Regnet fortsatte att ösa ner, lite folk kom och släkten försvann. Weke & Linnea kom också vilket jag gillade för då var där någon till mig också typ. Dock tappade jag allt för att tankarna började spöka. Vi körde igång singstaret ute i festhuset och hade igång det en stund.


Jag blev trött, Weke & Linnea väntade på skjutsen hem och vi begav oss in på mitt rum och väntade in tiden.. Sen kom deras skjuts jag gick ut för att säga godnatt sen gick jag in och satt mig vid datorn en stund och skrev i stundens hetta. Mycket bubblade i huvudet på mig igår.

Insåg att det var nog inte så enkelt att bara släppa taget som jag trodde, hela veckan har gått bra och jag har mått bra och varit glad. Det funkade, jag trodde att när jag väl bestämt mig så skulle det vara bra.. Men jag hade lite fel och antar att det kanske tar längre tid än såhär :/

Sen startade jag en film men jag somnade ifrån den ganska så snabbt. Vilket var poängen. Även om det kanske inte var jätte lyckat för mig pga vissa anledningar så hoppas jag att syrran hade en super kväll för det var ju ändå det som var meningen att hon skulle ha kul. Det var hennes kväll (:

Jag & fest går inte ihop längre, blir aldrig bra. Fast dom lyckodagar jag har då jag känner för att dra ut & dansa, kanske jag borde satsa på dom ist för påtvingade fester då humöret kanske inte följer med mig. Aja tål att tänkas på.

Men ungefär så såg min kväll ut igår. Hoppas ni haft en trevlig fredag as well (:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0