Torsdagen 10 Juni.

Ännu en regnig dag, men jag är ändå här med ett leende på läpparna (:

Lite innan klockan 9 imorse kom mamma in och väckte mig, jag låg kvar och drog mig lite i sängen. Tillslut reste jag mig upp, klädde på mig och fixa till mig lite sen fick jag gå upp och väcka syrran som inte kom upp när mamma väckte henne.

När vi alla va klara begav vi oss ut i bilen och gav oss iväg mot Hbg med stop på banken. Åkte till City Gross / Familia där mamma & pappa gick in på city gross medans jag och syrran gick på familia. Hitta ett par korta legins på Gina tricot som jag troligen ska ha imorgon om jag inte ångrar mig och tar shorts iallafall..

Gick in på glitter för att hitta mer fint bling men kom därifrån tomhänt. Lika så på H&M för där hade jag redan fått tag i min gråa cardigan så behövde inget men gick där ändå.

Hittade ett par nya skor inne på Deichmann som jag väntade till mami kom så fick hon betala dom åt mig, i love them. Svarta high heels ..

Sen blev det ut i bilen, äta mat på Max och det är faktiskt första gången jag äter mat där eller iaf hamburgare för jag har ätit pommes där men ja alltså jag tyckte faktiskt hamburgaren va riktigt god. mm mm mm (;

Efter det blev det skopunkten och tillslut fick syrran tag på skor , maten gjorde att hon inte va lika grinig och hon lyssnade på mig . Bra de! (: hehe..

Sen blev det On/Off för att köpa syrrans studentpresent, ja hon hade valt den redan för typ ett år sedan eller så. Lite avundsjuk blev jag väl då men när pappa jämförde och sa att bartenderutbildningen jag fick va en studentpresent hade jag inte så mycket att komma med längre. Så jag glädjs åt henne, hon är värd det (:

Sen blev det systemet , netto och sen raka vägen hemåt. Packat in allt från bilen och här sitter jag i mina nya klackar som jag dock tyckte jag kunde gå i bättre i affären men ja det är väl en vanesak i guess.

Mellansyrran slutar 9an idag så dom ska snart ner och ha avslutningen. Själv ska jag stanna hemma, har en del att stå i inför imorgon så som städa rummet och tvätta och lite sånt.

Detta blev ett långt inlägg men det orkades väl läsas av någon stackare. Hoppas ni haft en bra dag (:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0