Vågar inte ta steget.

Jag vågar inte släppa taget, inte helt. Jag är så fruktansvärt dum i huvudet.

Jag mår faktiskt väldigt bra om dagarna, det är inte ofta det kommer svackor men klart kommer det och då är det inte så roligt men jag har börjat lyckats få mig själv på bättre tankar & få mig själv att må bättre när det händer. Jag känner ju själv i magen att lyckan är påväg tillbaka till mig och jag klarar mig väldigt bra själv.

Ändå är det svårt att till hundra procent släppa taget, säga hejdå och aldrig mer titta tillbaka. Det känns att så länge inte "jag har gjort slut" så finns det kanske en chans att han kanske ändå skulle ändra sig och komma tillbaka. Ja det låter jävligt dumt, men i mitt huvud funkar det så. Han gjorde något med mig och sen dess så sluta min hjärna att fungera. He ate my heart and then he ate my brain. Jag vill vinna tillbaka han.. Men varför? Därför att mina känslor för han släpper inte bara för att jag känner med mig att jag inte borde va med han. Jag saknar han och oss, jag tyckte att vi passade så himla bra ihop. -tears-

Fast jag är värd någon bättre. Jag känner det varje gång jag pratar om hur det blivit, hur allting bara slutade att funka. Hur det helt plötsligt stod ignorera mig med feta bokstäver i pannan på mig. Jag blir så arg, så irreterad över hur man kan bete sig så. Kunde väl varit lite mognare eller? En annan femma om det varit jag som lämnat han, då kunde man förstå att han inte ville prata men nu ..

Varför kan jag inte bara låta det vara, varför vill jag bara ställa så många frågor när jag vet att jag ändå inte får några jävla svar. Allt jag får är ett större hål i magen.

I know its not me baby, I know its you. Its written all over you!


Jag tror att jag precis gjorde slut, jag tror att detta är mitt im leaving. Kommer aldrig våga klicka publicera för då blir det mer verklighet. Och nu blev man bölig igen, och lika så för varje gång jag läser om det. Snart klickar publicera iallafall. Just get it over with.

Du var min första kärlek, jag tycker fortfarande om dig men jag måste släppa taget. Visst kommer jag gråta första och kanske andra / tredje gången jag hör om dig och någon ny men jag måste ändå släppa taget för annars kan jag aldrig själv gå vidare utan hela tiden i smyg hoppas att du väljer mig igen.

Det är sjukt hur en person kan få en så kluven.

I guess its for real now, its over :'(

Kommentarer
Postat av: mysaan

still inlove </3

2010-06-11 @ 12:45:59
URL: http://mysaansvensson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0