Academedia.

Så vaknade runt elva första gången, va oerhört pigg faktiskt. Solen sken in i puttes sovrum och som oftast så vaknar jag hyfsat tidigt när jag sover där men sen att man drar sig och somnar om är ju en annan femma haha. Dock snoozade jag till kvart i tolv innan jag fick upp och gjorde vid mig lite.

Sen la jag mig i sängen till kvart över tolv innan jag verkligen var tvungen att dra. Pussade putte hejdå sen stack jag ut i de fina vädret. Gasade iväg mot Helsingborg med högmusik i bilen och ett ganska bra humör också faktiskt. Solen sken och det var verkligen en härlig dag.

Körde på och allting gick jätte bra tills dess att jag kom till Gåsebäcks området. Där virrade jag runder i en kvart - tjugo minuter innan jag av en slump hittade rätt . Gick in och väntade på att resten av gänget skulle komma, hade tydligen blivit fel i kallelserna och vissa hade fått kl 1 och vissa kl halv 2 så fick ju vänta lite.

När klockan blev kvart över två kom det in en tjej. Jag tyckte jag hade haft svårt att hitta dit men hon hade tydligen irat runder i en timme hahaha. Fick nästan skrattanfall där mitt inne i salen när hon sa de men var ju tvungen att behärska mig haha.

Halv tre var mötet avklarat och vi sa hejdå.

Skickade iväg ett mess till putte, åkte inom donken och köpte frukost. Första tuggan av cheeseburgaren var så god att det knullade sig i munnen. mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm. Är väl så när man gått och varit sugen på något länge och sen äntligen får tag på de (;

Körde mot Åstorp och parkerade utanför putte. Gick upp och sen har vi mest kollat på Ghost Hunters program. Dock slocknade jag lite i soffan och klarade inte av att vakna till liv ögonlocken var sååå tunga. haha . Är väl inte van vid att göra något så simpelt som att sitta och lyssna på ett föredrag, vara ute i den friska luften och sen lägga mig bekvämt i en soffa utan att somna :P Men kommer väl i rytm sen antar jag.

Klockan blev dags att skjutsa putte till jobbet sen gasade jag hemåt. Sitter nu här och ska snart slänga mig i sängen och underhålla mig med scrubs som vanligt.

Imorgon ska jag iväg till Helsingborg igen, denna gången blir det ett personligt möte med min coach så det tar väl inte så himla långt tid egentligen. Känns så onödigt att åka så långt för så små stunder men jag ska tillbaka in i vuxenvärlden och behöver väl lite hjälp och får helt enkelt ta de jag får.

Nej men vi hörs grabbar & töser. Tjarååå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0