Fem månader ♥

Eftersom att mitt möte på AF var inställt så bestämde jag mig för att ta en sovmorgon. Snoozade några gånger innan det var dags att gå upp, tog en snabb varm dusch i hopp om värme & efter de ville jag knappt gå ur men var så illa tvungen hehe.

Körde iväg till Perstorp och köpte en ros men när jag kom ut i bilen kom jag på att jag glömt lappen så körde inom Klippan och köpte en lapp där , skrev på den och körde sen till putte. Som sov, nåväl dom kom och öppnade dörren och jag gav han blomman sen mös vi en massa i soffan.

Ibland gynar det sig att inte vara på bus humör för då kanske han är på gos humör istället (; Efter att påbörjat en film så beställde vi Kina mat, vi packade in oss i bilen och körde iväg och handlade läsk & plockade upp maten sen tillbaka hem till putte och käkade. Väldigt gott mm mm mm ..

Fick ett snabb besök av Weke, meningen var att han skulle hämta lite saker som han glömt men vet ni vad? Han glömde kassen i hallen när han väl skulle gå haha.

Sen blev det mer film & mys och jag blev helt frösen & trött av mig. Fryser fortfarande så har tänt lite ljus på rummet, inte för det hjälper så mycket men det är mysigt. Nåväl klockan blev sen dags att köra han till jobbet så lämnade av han och körde sen vidare hem.

Sitter här och tar död på tiden för mycket sker inte, är halv trött och förhoppningsvis blir det en tidignatt för mig , men hinner väl bli pigg tills dess. Nåväl, hoppas ni haft en bra dag för det har jag. Haft super mysigt (:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0