Godmorgon.

Natten har faktiskt sprungit förbi, men det tycker jag alltid första natten gör. Nog för man har vilat upp sig lite under helgen och sen blir man bara tröttare o tröttare för varje dag. Men iallafall så har det gått bra fram till sista timmen för då strulade datum, locken gick inte på, burkarna fastnade och allt. Men tyckte jag jobbade på väldigt bra och lyckades komma ifatt med alla brukar lagom till uppehållet då dom egentligen skulle komma ifatt. Svettig blev jag också halvt. Då har man jobbat vill jag lova! Känner mig duktig.

En annan framfot jag visade imorse när vi blev av bytade var att dirr gå till en av dom som jag vet typ är lite över alla andra. Gick och frågade om natten som kommer att ingen Mp'are var med och att jag hört dom var en för lite. Inga uppgifter dom fått men dom skulle ringa och ta reda på hur det skulle bli och vill hon inte ha natt längre så måste någon ta hennes plats och jag är första tjing! Så det tycker jag om. För man måste visa sig lite för att dom ska lägga märke till en och ge en mer om det skulle finnas chans till.

Så jo detta har varit en bra start på veckan faktiskt. Att jag sen nu har energi och hade kunnat jobba någon timme till är ju ett minus då jag behöver sova. Men såhär är det nästan alltid. Illamåendet är också på besök, har spökat sen halv 6 :/

Efter uppförsbacke kommer nedförsbacke.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0