Onsdagen 17 November.

Halva arbetsveckan har redan gått nu. På det igen ikväll, och imorgonkväll sen är det helg igen! Herre vad tiden går, snart är man oldie och får ta till redskap för att gå stadigt. Ångest!

Nåväl, natten har varit hyfsad. Tiden har inte gått så himla fort men jag fick komplimanger för bra arbete så jag nästan blev generad. Fick höra att jag väldigt duktig och flitig. Det gör mig glad därför att min insatts märks. (Till skillnad från hemma, gör man något märks det inte och då gnälls det över det man missat istället *blink*).

Det är en positiv sak med natten (om jag redan nämnt det så nämner jag det igen) att det är lugnt & tyst, men samtidigt så behöver man ibland jobba för två då man tar varandra på paus ibland. Det gör att man lär sig mer. Eftersom vi är mellan 6-9st på natten, beror på vad vi kör för kakor så syns man, märks man. Man får en annan kontakt med dom man jobbar med, intimare. Jag gillar det lilla gäng vi är på natten och jag trivs väldigt bra. Det kändes väldigt bra inatt att jag fick veta att det var ömsesidigt och dom på natten ville ha mig där också. Sånt blir man glad av att höra. Me like.

Nu blir det sängen. Till att försöka sova, hur långt tid det nu kommer ta ska vi inte gissa. Hade dock önskat max en halv timme men sån tur är jag nog inte född med. Nåväl, godnatt, godmorgon what ever you like (:

Show them your best side.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0