Onsdagen 20 Oktober.

Fem dagar kvar tills det är lönedag. Det längtar jag efter, mina pengar är ju så gott som slut. Får skramla och ha mig för att det ska räcka resten av månaden. Visserligen skulle det knaka så har jag ju sparkontot där jag överför så mycket jag kan av min lön men det är ju också SPAR-pengar så ska enbart röras i nödfall vilket betyder dont touch denna månaden. Ingenting är så viktigt att jag behöver det.

Natten var lite jobbig faktiskt. Tror det berodde på att jag var trött för inte hjälpte det när jag hade ätit men mådde ganska dåligt. Det har gått över nu efter sömn så det var nog tröttheten som spökar så jag är redo för ännu en natt nu. Bring it on, säger jag bara. Annars förutom illamående så gick det ändå hyfsat fort och lagom kul att prata. Dock strulade vissa saker lite mycket men sånt som man får ta. Ikväll ska vi nog packa chokladbollar och det gillar jag, kanske ska kränga hela natten? ;P Nääää..

Gick som en Zombie till bilen imorse, var så sjukt trött. Körde och hamnade bakom en triangel-lastbil som körde hela vägen från skåneporten till bälingekorset i 40km/h, lagom tråkigt när man ville hem till sängen fort. Körde om och sen gasen i botten typ. Eller inte. Kom hem, åt lite och sen slängde jag mig i sängen utan att knappt ens kolla åt datorns håll. Somnade nog på fem röda. Sovit ganska så bra också.

Nu är det planering av dagens mat som gäller och sen bara chilla och invänta nattens jobbpass. Lagom nice. Denna lönen kommer komma lagom till jul, eller nja inte egentligen en månad innan men det känns ändå väldigt bra för den kommer vara hyftat nice. Like like like. I like that!

Its all worth it when it comes to the end of the month.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0