Tisdagen 26 Oktober.

Idag skulle jag haft namnsdag men en tjuv vid namn Rasmus tog min plats. För längesen var det faktiskt Amanda & My som hade namnsdag men icke. Nu har Rasmus gått och tagit min plats och jag blir väldigt ledsen för mitt namn är bannat från namnsdags-dagarna. Inte snällt.

Denna natten har dessutom gått sjukt fort. Har fått veta att nattskiftet kanske får förlängt ytterligare och då om man har tur (eller otur beroende på hur man ser det), Precis liknande mening som på FB-statusen, så kanske även vi som jobbar via MP får mer natt. Jag tar vad jag får och hoppas och önskar inget för jag vet inte vad jag vill. Jag blir glad vilket som för just nu är jag inte trött på jobbandet längre. Det är enbart då jag har energi, sen ligger jag halv död andra halvan av dygnet. Men det kan kvitta, får ju inte betalt då kan jag lika gärna bara ligga :O (i sängen och slappa då).

Ingen hjältinna lever i mig så jag ska klä av mig och krypa ner i sängen. Börjar känna tröttheten, vilket är nice. Tisdag idag och orkar jag får jag kanske städa upp efter min ganska kaosiska fest . Helt ärligt tror jag inte hälften av folket är bjuden nästa gång för känns inte som det var så uppskattat och då föredrar jag att ni håller er någon annanstans. Dont care if we are friends.

Im gonna be with my bestfriend now, n' thats my bed.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0