Lördagen 31 December.

Det gångna året har varit ganska så tyst och stillsamt, om man tar bort stressen och ljudnivåerna från jobbet. I början av året hade jag en paus från arbetet då produktionen inte är så hög i januari - april. Så man kan väl säga att jag gick ner mig lite där av att inte ha någonting att göra.

Sen i April började jag arbeta igen och det kändes bra, eftersom man vet att sen kommer lönelappen och den älskar men nästan alltid. Jag körde dock på mjukstart eftersom att jag bokat en resa till Gran Canaria tillsammans med Nathalie redan i December när jag var arbetslös. Så den 4 Maj åkte vi tåg till DK och tog sen flyget därifrån och välkomnade värmen och solen.


Det blev en hel del timmar nere på stranden och sidan om poolen. Vi åkte iväg på Jeep och Kamel-safari och det var väldigt roligt, dock blev jag lite åksjuk i jeepen när vi körde offroad för det var ganska så skumpigt.


Vi hyrde även en scooter och tog oss till Maspalomas som hade en strand som var gjord av sand från saharaöknen, de va ingen fin korning sand direkt och så var den lite röd men stranden var väldigt fin. Vi åkte till Puerto Rico och checkade läget lite sen till Peurto de Mogán som även kallas lilla Venedig för den har en vattenkanal som går igenom staden, när vi var där var det dock inte så mycket vatten för det hade varit så himla varmt. Lite synd, vi förväntade väl oss lite för mycket.

Åkte ut på båtäventyr men fick aldrig se några delfiner, lite synd det ville jag sett. Lättade ankare och fick bada från båten. Riktigt nice.


"All those whom we love but see no more,
may they rest in peace and rise in glory"

Sen jobbade jag mig igenom hela sommaren med en liten minisemester då jag passade på att åka till Tyskland för första gången, en liten shoppingrunda med pappa. Blev även en runda till Ullared tillsammans med mamma och mina systrar.  Sen var det väldigt mycket jobb, jobb och jobb. Jag började jobba natt i Augusti och efter det så växte en vänskap mellan mig och några jobbarkompisar, blev en hel del träffar och man började gillade jobbet på ett helt annat sätt.


I September åkte nästan hela familjen till Kristianstad för att jag och syrran skulle hoppa fallskärm, det var lätt årets bästa. Det var något i hästväg och helt obeskrivligt, eller med ett ord wow!


Vintern närmade sig men ingen snö blev det. Julfest med jobbet och det var riktigt kul, och jag kunde hålla mig städad och ha kul på samma gång. Sen kom ledigheten i precis rättan tid, känt i hela kroppen att jag behöver en paus att jag inte orkar mer. Sen blev det Julafton, nog den bästa på länge. Känslogmässig och närhet med familjen. Fast fortfarande ingen snö.


Nu står vi här på nyårsafton, troligen den dag på året jag gillar minst. Nej det var en lögn, Alla hjärtansdag är den dagen jag gillar minst. Och det har jag sagt många gånger. Sen kommer väl nyår. Antar det är för jag har den här bilden över att alla måste va så finklädda, dricka chamagne och va så där jätte fina och jag är inte fin i kanten eller pryd och känner därför att nyår inte är en dag för mig. Men vet ni vad, jag lär fira in det nya året ändå.

Så detta året har varit väldigt mycket jobb och lite liv. Nästa år kommer va mitt år, för som jag ser det så kommer det bli ett väldigt bra år. Mycket bättre än detta.

Med detta sagt, så önskar jag er alla ett gott nytt år! (:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0