Onsdagen 9 Februari.

Totaly lost. Natten till igår var det värsta blåsten utanför och det kändes många gånger som något skulle blåsa in i min fönster, tack och lov bara i tanken.. Så vaknade man till på morgonen och såg att lampan var igång, tvn hade ström så jag sov vidare och vaknar till ett släckt hus.

Ingen ström, i princip ingen teckning på mobilen så fb i mobilen var omöjligt. Fick missade samtals sms och smsen i sig tog hundra år att komma fram. När en bil kom hem så körde vi ner och beställde pizza därför vi kunde ju  inte själva göra någon middag, för vi hade som sagt ingen ström.

Vi syrror i huset satte oss vid köksbordet och spelade monopol, sånt vi brukar roa oss med när strömmen går. Nej det är inget vanligt att den går men vi har haft blåsväder förut som lett till att strömmen gått and so on. Det kom bil ljusen och vi fulades oss med att säga 'strömmen är tillbaka'. När jag säger det dock så kommer strömmen tillbaka for real.


Internetet var dock fortfarande borta så vi spelade klart monopolet där jag för första gången vinner! Woho.. I sammanlagt 3 timmar spelade, puh! Nåväl, strömmen kom och jag roade mig sen med att kolla på Chuck och lite sånt.

Vaknade upp och kollade Bones och nu sitter jag här, har precis betalat en räkning och nu tänkte jag snart träna lite. Är dock inte alls på hugget men eftersom jag inte gjorde det igår när jag ville gör jag det idag när jag kan istället. blink blink.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0