Roadtrip ala Göteborg.

Efter att jag fått ett ansikte igen så försökte jag platta ner mitt hår som stod uppåt mer än de låg ner så pressa pressa. Fick inte med oss syrran på vår resa då hon inte orkade gå upp imorse, to bad..

Så jag och lillebror hoppade in i bilen, brillor på och åkte inom smörgåskupén i Klippan och köpte frukost, samt Netto för lite dricka. Hade ingen chokladmjölk så jag ville gråta men sånna här goda baguetter blev det. Eftersom dom stora baguetterna var slut fick vi två små var, vilket gjorde att vi delade så båda fick varsin med ost, skinka och majonäs samt en med räkfyllning. Gott vill jag lova.


Sen drog vi vidare till Ängelholm för att hämta storebror som bott där nu i några dagar. Hans packning åkte in i bagagen och äventyret var på språng. Pratade resor, jobb utomlands, giftiga hoppande myror, lastbilar och en massa annat såklart. Vi tog ett stop vid den där sjön som vi ofta tog stop vid när vi var små (minns dock fortfarande inte namnet ;p).

Killarna tog rökpaus medans jag tog kissepaus. Lång resa med mycket dricka.

Resan upp till Göteborg gick faktiskt väldigt snabbt och vips var vi inne bland bilvimslet och startade Gps'en. Hade vi vetat vilken väg vi skulle följt hade skyltarna varit bättre vägvisare då vi återigen blev visade av på fel avfart. Fick köra ner och av på nästa sen var vi på rätt väg igen. BAM så var vi framme.

Vi tog storebrors packning och gick emot dom höghusen. Ringde efter att någon skulle öppna portet och in i hissen och upp på rätt våning. Blev ståendes i dörren och senare bjudna på kaffe och dottern var för jävla söt. Efter nästan två timmar där så sa jag och lillebror hejdå till folket och begav oss hemåt.

Tog snabbaste rutten hem med Gps'en vilket ledde oss över Angeredsbron, den där höga bron vi sett påvägen dit och gärna ville köra över. Jippy för oss! Den vägen ledde oss snabbt ner på E6an sen var det i princip bara att följa den vägen och vi körde även under Tingstadstunneln.


Efter det bar det förbi Liseberg igen och efter 5 minuter säger lillebror något dumt i stuk med borde vi inte köra förbi liseberg snart. Han hade ju inte koll för fem öre vart vi körde han bara satt och rattade och hade kul med farthållaren . Pajas.

Alla som kör till och från Göteborg vet hur mycket berg det är vid motorvägen. Det såg riktigt fint ut hur vatten forsat ner för klippväggarna och formats till is. Mucho nice och jag försökte få en bra bild på det men lyckades inte i farten tyvärr. Det var fint.

På vägen hem stannade vi och tankade, köpte cheesy sombreos (eller vad den friterade osten på Donken nu heter) sen var det raka vägen till Laholm, av och sen Örkelljunga vidare till Bälinge och sen hem. Har varit en väldigt trevlig dag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0