En annorlunda tandläkarskräck.

Att sitta i väntrummet med ett hjärta som slår hårda långsamma slag, i huvudet försöker jag tänka ut hur jag ska förklara varför jag inte skött mig. När första tandsköterskan kom ut och kallade in en annan person slog mitt hjärta extremt fort. Jag är nervös att gå till tandläkaren, jag skjuter upp mina besök hela tiden vilket gör att när jag väl är där så är det inte så bra, egentligen. Jag skäms.

När det väl var min tur att gå in och sätta mig i tandläkarstolen så va det inte så farligt. Vad är jag rädd för? Jag började prata om mina visdomständer, som det ser ut nu så är dom inte tillräckligt mycket uppväxta för att bli utdragna, så jag kunde välja att vänta några månader och se hur mycket dom växt eller om jag tvunget vill ha ut dom nu gick det att operera bort men den biten slipper jag helst så vi väntar några månader istället.

Jag har inte varit hos tandläkaren på hela 2010 och minns knappt sist jag va där. Så nu ska jag dit i nästa vecka igen. Sen en ny undersökning innan året är slut därför att det är mitt sista år innan jag ska få bli värderad om jag ska stanna eller om jag ska flyttas upp eller ner på prislistan. Att gå till tandläkaren i mina skor kan bli lagom dyrt. Får nog slå mig själv på fingrarna och börja sköta mina tänder bättre, annars så kommer plånboken bli tom :o

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0