Från Ullared.

Har ju glömt att visa vad jag tog med mig hem från Ullared, visserligen blev det inte så mycket men det betyder väl bara att man kan åka dit upp snart igen ;D


En smyckes hand, har länge letat efter en och skulle köpt på bolaget på Väla innan jul men då fanns de inte kvar. På Bolaget gick smyckes handen på runt 129kronor och var helt i porslin. Denna smyckes handen är minst lika fin och har samma funktion och gick på 49,95 så kan ju säga rena kapet eller?(;


En söt liten väska, även om mammas ord "kom nu inte hem med en massa väskor" ekade i mitt huvud så var jag tvungen att ta med mig denna hem. Liten och söt, perfekt till festen. 89,95 vilket inte heller är en förmögenhet.


En hoody, snygg som gatan och kostade bara 99kronor så jag var tvungen. Jag älskar den redan.  Köpte även en brunaktig cardigan, en sådan som man inte kan stänga och den hade något broderi i ryggen , väldigt snygg och kostade mig 119kronor.


Lite hårdvård kan alltid vara bra, så ett nytt proffs hårspray för 21,95 samt en hårinpackning för 15,95 var något som åkte i vagnen och följde sedan med hem.


Köpte mig en rese-necessär för 39,95 inför Gran Canaria så att jag får plats med alla badrums grejer som jag behöver ta med mig. Köpte även ett proffs hårspray i litet format så jag kan ha med mig i väskan i krisande situationer, 10,95. Hårsnoddar 5,95. Två sminkpenslar för 9,95 st. Hårnålar 5,95. Två nagelfilar 11,90 st.

Andra små saker jag köpte var shampoo, balsam, fleece filt (älskar filtar), fotogramar i svart, strumpor, brännbara cdskivor, en ny mindre plånbok, Nivea kräm, lite godis, Sanning & konka-spelet jag skrev om HÄR. Och detta var väl i princip det mesta.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0