Vilken hysteri.

Finns det något ord som heter Hyfteri? Annars patentar jag det för jag råka först skriva det istället för hysteri som rubrik. Tyckte det var ett helt okej ord så får bara hitta på vad det ska betyda, återkommer med det vid ett senare tillfälle.

Kommer och sätter mig vid datorn efter mitt lilla mix i köket, ser bara hur alla bombaderar med att fel låt vann osv, antar ju att dom snackar om melodifestivalen helt efter är man inte. Jag har själv inte glott på de programmet på jag vet inte hur många år and I dont give a damn, för Sverige vinner ändå aldrig i det stora loppet och vinner man inte de så räknas inte vinsten här heller tycker jag. Who's with me?

Nåväl, extremt sugen på smulpaj och vaniljsås men några frukter hade vi inte. Tänkte hacka choklad och nötter men hitta några slitna björnbär i frysen så tog halva formen med sånt och halva utan. Den halvan som är utan bär har bara smuldeg och hackad blockchoklad, den sidan äter jag av. Hoppas det funkar, pappa skratta lite åt mig när jag fråga om man kunde göra smulpaj utan frukt och bär. Man får ta vad man har helt enkelt.

update: Så smulpajen hur blev den då?  Jo alltså att inte ha frukt/bär i funkar. MEN själva degen blir ju ganska geggig upp till toppen där den blir som vanligt så bästa sätt är väl att fylla ut lite med frukt eller bär, men som jag gjorde med halva fylld och halva icke fylld funkar i desperata tider. För smaskit blev det iallafall! Pappa höll med mig så tumbs up för egen tänkande!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0