Hola.

Har sitter jag i lobbyn i hotellet och vill skriva nagra rader till er sa att ni vet att man lever och inte gatt under av all fri dricka vi har , all inclusive ar ratt nice faktiskt.

Sa forsta dagen kom vi hit och kom till ratta pa hotellet, rummet far ni se pa film nar jag kommer hem. Sen at vi middag och pa kvallen sa satt vi ute pa balkongen och drack da vi som sagt har all inclusive och gratis dricka mellan 11.00 och 23.00 ;D Det blev snack och dricka lite dar sen i sang.



Andra dagen sa blev det lunch dar nere i restaurangen och sen forsokte vi oss pa lite sol vid forst stranden och sen aven poolen. Lite molnigt men annars kandes varmen som i ett solarium, nice nice. Innan middagen sa kom en person fran Fritidsresor hit till hotellet sa vi bokade en liten utflykt till pa sondag. Vi ska ut i oknen och aka jeep on and off road samt rida pa kamel ;D YES!! Resan ar fullbordad! Sen ska vi nog ut pa bat och snorkla lite ocksa om vi far hjalp med bokning och grejer. NICE NICE!

Sen efter vi bokat utflykten drog vi och at middag och sen blev det upp med dricka och gora vid oss, sen drog vi ut pa natten och drack och hade kul. Hem och gjorde nudlar som fick atas ur kastrullen eftersom vi inte hade djupa tallrikar haha.



Idag har vi varit bakis, legat i solen och de blir kanske inga bleka brost da jag solar topless nu, thats hot! Efter en stund begav vi oss pa shoppingrunda, gick igenom alla sma butiker har i narheten och nu ar vi hemma. Va som sker ikvall vet jag inte. Tror inte vi ar sa sugna pa fest dock haha.

Hoppas ni alla har de bra, vi har de fantastiskt :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0