Dygnat nu då.

Blev natten på jobbet, vilket var en lugn natt så jag var ganska seg och gäspade minst 50gånger tror jag. Hade ändå kul, sällskapet var ju helt okej så man roa sig på ett eller annat sätt.

Efter jobbet körde jag efter Frida hem till henne, vi gick till preem och handlade lite frukost sen upp till henne och åt den goda frukosten som jag visa bild på imorse. Kollade lite tv, spelade lite spel på mobilen med en sovande Frida bredvid mig, när klockan blev nio hade jag inget bättre för mig så jag tog en powernap till jag kände att någon stirra på mig, öppnar ögonen o säger jag är vaken för då glor Frida på mig.

Runt 10 körde vi från Frida gick runt och glodde lite, Sandra mötte upp oss och vi gick runt på Väla. Hittade verkligen ingenting i klädväg. Kom hem med lite små saker så som sminkborste, stärkande nagellack & strumpor från HM. Alkohol från systembolaget och skor från Deichmann.

Köpte en Frapino med chokladsmak som smakade lakris, något var rubbat fel och inte fick jag liksom erbjudet en ny dricka när jag påpeka de. Nej jag kunde inte dricka de så de åkte i soporna. Lagom sne! Kunde knappt bli värre men jo nu jobbar jag varken söndagnatt eller måndagnatt, får hoppas att jag kommer på snart igen vill ju inte förlora alla jävla timmar i veckan o inte heller min plats på natten. Tycker sist in först ut vilket betyder att jag som jobbat natt i elva veckor går före dom som bara jobbat kanske två-tre. Snear åter. Men nej jag tänker inte böla mer, jag vet hur det är att jobba via ett bemanningsföretag, man får ta de helt enkelt när man inte alltid får jobba. Får väl försöka se de från den ljusa sidan, vilken den sidan nu är. Kommer jag väl på i sinom tid.

ps, jag är väldigt glad att jag har ett jobb men ibland blir man ledsen . Jag vill ha mina timmar och jag vill ha mitt nattskift, jag har faktiskt aldrig trivts så bra på jobbet som jag gör nu så det är väl klart man blir lite sneminad om man åker bort. Mänskligt!

Nu ska jag snart äta sen lägger jag mig väl i sängen och kollar på tv, vilket kommer betyda att jag deckar fett. Har ju dygnat nu kan man ju säga. Så ja, trevlig helg!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0