Söndagen 30 Oktober.

Halihallå! Kvällens utgång blev inställd men runt elva fick jag ett sms från Sandra som frågade om jag inte skulle hänga med till Hbg en lite sväng, hon skulle vara fylletaxi och tänkte in o hälsa på några vänner. Så sagt o gjort fixade vi vid oss och klockan 1 stod vi på Knutan. Ringde efter Pillan, mötte några kända ansikten sa hej o hejdå.

Ställde oss i kön in till Harrys. Det är verkligen en helt annan känsla att gå bland fulla människor när man själv är nykter. Drack en Smirnoff Ice och "dansade", stod mest still faktiskt. Att dansa med en handväska är som att äta med två knivar, det går men det är jobbigt.

Det blev slagsmål där någon fick stryptag så han blev röd i huvudet, trodde helt klart dom skulle döda varandra. Hela dansgolvet åkte vågen , musiken stannade och vakterna bara simmade fram bland folket. Slet och drog. Vågen och man landade i en fast mans famn. Kändes obehagligt.

Första gången min syn varit så klar och helt ärligt, är det alltid halva dansgolvet fullt av 40+'are på Harrys? Helt galet , men åldersnojan försvann ju .. HAHA! Nog för jag vill ha en äldre kille men typ 28 känns som tillräckligt, behöver inte vara i ålder med mina föräldrar det blir lite äckligt FAKTISKT!

Nåväl, klockan blev två och sen blev den två igen. En halv timme senare stod vi i kö till Donken. Jag var sälle för Sandra skulle ha något och sen kom min pappa och hämtade mig. Åkte drive på donken och köpte hotwings , yuuum.

Nu är jag hemma och ska kolla lite tv, även om klockan "egentligen" skulle varit fem så är jag inte riktigt i sov-mode just nu. Och de där med att vrida tillbaka tiden "glöm nu inte vrida tillbaka klockan", nej men helt seriöst lever vi på 2011-talet och dom flesta klockor folk kollar på är sådana som ändrar sig själv .. Väggklockor, köksklockor och armbandsur finns ju men oftast används nog mobilen & datorn där det ändras av sig själv. Vi blir mer och mer bortskämda.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0