Måndagen 12 September.

Varning! Känsliga läsare bör ej läsa då det är väldigt mycket negativitet i denna texten.
Känner just nu att jag inte orkar göra någonting, att jag inte vill göra någonting. Jag behöver en paus men det finns det inte tid till, för tid är något man fan inte har mycket av. Allt jag gör är sover, äter och jobbar. Woho! Vill ta mitt pick och pack och åka bort från mig själv en liten stund men jag orkar väl inte det heller. Det är som att någon äter upp min energi och lämnar mig som ett tomt skal.

Det känns som det är för mycket, bägaren rinner över, ändå händer ingenting förutom det onämnbara, det jag inte försöker tänka på för då hade det liksom tagit stop. Sängliggandes och bara tänka på att fåglar kan flyga och fiskar kan andas under vatten.

Känns som jag behöver något mer. Sen undrar jag, om man jobbar med fallskärmshoppning, va gör man då för att få äventyr?Och vad blir nästa adrenalin-framkallande grej att göra? Sen tror jag att jag inte kommer komma ur min dvala, den har varat i kanske 1½ år nu, bara att inse att jag faktiskt inte har samma intressen som er längre. Fest står liksom inte högst upp på min to do list. Varför ? För att jag varje gång får luckor där minnet sviker och nu verkar jag dessutom bara trycka ner mig själv varje gång jag blir full, som att jag inte duger till något fast jag vet att jag är bättre än så. Och dagen efter lever jag inte, spyr och mår skit dåligt. Inget som lockar en klok människa skulle jag säga.

Jag är väldigt anti nu. Säger att jag behöver en paus. Behöver ett get-me-up men jag vet faktiskt inte vad som saknas. Så jag fortsätter min dvala där jobbandet går först. Woop woop, arbetsnarkoman fast jag inte ens är det egentligen, jag bara låtsas.

Hjärnan kommer väl fortsätta sin berg-och-dalbane lek så jag kommer ha svårt att sova. I'll give it a try, ska starta smallville och somna till det. Godnatt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0