I'm not gonna make it.

Helt plötsligt dras jag tillbaka några år i tiden och ser mig själv stå framme i klassrummet för att hålla en muntligredovisning. Jag har försökt komma ur det så många gånger förut att jag fick ha det svenska nationella muntliga provet i efterhand. Tillsammans med alla andra tjejer som inte ville ha det inför hela klassen.

Så att få detta uppdraget som jag fick idag, det ger en klump i magen. Det hjälper inte att den enda kända person jag beundrat inte längre lever och därav inte platsar i detta sammanhang. Jag vet inte var jag ska börja, jag vet inte hur jag ska göra. Jag undrar om jag platsar. Klart jag vet vad som väntas av mig om jag skulle gå vidare. Men jag tänkte att den här "hålla föredrag osv"-delen skulle vara en del av vad man lär sig på vägen.

Ingen kommer att känna mig, ingen kommer att veta vem jag är. Så här hemma i mitt huvud kan jag ju spela upp en scen där jag låtsas vara självsäker och klarar uppgiften. Vet dock att nerverna kommer sättas på prov när jag väl befinner mig i rampljuset. Oh vad har jag gett mig in på, men med jävlar anama så ska jag klara det. Jag måste. Annars finns det bara en väg att gå och den leder tillbaka, och jag trodde det var meningen att man skulle gå framåt och inte bakåt.

Time will tell, but im nervous.

-
Och mer jobbigt blev det när Jennie såg datumen och jag av någon konstig anledning fått den 12e till den 15e och nu måste jag va i Stockholm i 5 dagar istället för en helg. Känner mig verkligen i behov av ett resesällskap nu. Jag känner att jag har en jobbig dag så jag trycker näsan i min deckare och fortsätter läsa istället.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0