Torsdagen 26 April.

Då var man hemmma i Skåneland igen och det har varit en toppen resa till Stockholm faktiskt. Jag har känt på det här med att halvt om halvt sitta i skolbänken igen och jag kan säga att jag tyckt att det varit anstängande, man har känt sig helt slutkörd på kvällen trots att man inte varit så aktiv på det fysiska sättet. Så att va van vid att arbeta spelar ingen roll, man kan ändå bli trött i huvudet av skolsidan.

Det har varit en upplevelse och jag har för mig att jag nämnde att halva kurserna gått på danska så jag kan ju säga att jag har lite eller till och med ganska mycket mer förståelse för det språket nu än innan. Jag kan till och med läsa texter och förstå, så det är ju lite av en utveckling som jag verkligen ser positivt på.

Men idag hade vi då alltså våran sista dag. Vi gick igenom dom sista kapitlena och sen var det den här väntan med att få reda på, kommer jag att få de här, isf när var och hur.

Vi fick gå på individuella möten och när man fick frågan om hur man trodde dom hade sett på en så svarade jag att "jag inte visste men kanske glad och lite tyst i klassrummet men att det är svårt när man är många och om någon säger det man själv tycker så vill man inte räcka upp handen och säga samma sak igen."

Hur dom såg mig var något som jag ser som en komplimang och nog för första gången så kan jag ta den till mig, kan bero på att jag ser sanningen i det dom säger och att det liksom känns väldigt rätt jämt med vad andra sagt tidigare. "Du har en utstrålande personlighet, (sen var det något med mitt leende, vet inte om det speglades i leendet men folk som känner mig vet att jag är väldigt glad och ärligt så gillar jag mitt leende), jag talade med mina ögon och när jag lyssnar så lyssnar jag på riktigt och det ger tillit". Hos oss är det väldigt viktigt med tillit för det är så vi kan ge service och kan sälja olika upplevelser.

Jag kan säga att sen jag fick mitt mail med kallelse på intervjudag inför skolan när jag var i Thailand så har jag kommit en stor väg. Gick på mötet och försökte sälja mig själv lite där men jag är lite dålig på det, trodde jag. Fast jag gjorde nog ett bra jobb därför att dom senare skickade iväg ett nytt mail och kallade mig på deras utbildning. Jag har nu varit deltagande i den i tre dagar och idag fick jag min dom. JAG ÄR ETT AV ANSIKTENA UTÅT FÖR APOLLO I SOMMAR!! Fattar ni hur jävla glad jag är? Jag tror inte det. Jag fick glädjetårar mitt framför min lärare och numera kollega. Jag blev så glad, och tacksam för att dom trodde på mig så att jag tror på mig.

Jag tror att jag har den bästa arbetsgivaren som jag någonsin kommer ha, för detta kommer va en sån otrolig resa. Jag kommer ju att få utvecklas riktigt mycket, det är precis det jag vill. Få nya utmaningar och dagar som är olika ifrån varandra. Jag är verkligen glad!

Kommentarer
Postat av: Karina

Hej mysan!!! Jag är så glad för din skull och ett stort grattis till jobbet. Du blir ett bra ansikte utåt för Apollo... Och ditt härliga leende sitter på näthinnan.... Grattis vi hörs ❤

2012-04-26 @ 08:45:20
Postat av: mysaan

Tack så mycket Karina, jag e så glad för de här (: <3

2012-04-26 @ 11:31:23
URL: http://mysaansvensson.blogg.se/
Postat av: Beatrice

Grattiiis =) nu får du uppdatera massa här om vad som sker utomsocknes ju ;-)

2012-04-27 @ 20:56:32
URL: http://beaottosson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0