Crazy cat.

Dessa katter alltså! Visst nu var ju kattungen som sov på balkongen otroligt söt när den låg där och sov (ni missade de då bilden jag tog var precis när den lyfte huvudet och vaknade). Men de lever kring min balkong och nu kan jag skylla på alla runt omkring mig. Damen bredvid ger dem mat från sin balkong. När jag kikade ut från balkongen såg jag den fulaste katten någonsin, jag började asgarva i min ensamhet, drog fram kameran och då såg katten på mig och den fula minen var borta. Men inte länge för sen började personen ovanför mig slänga vifta med mat och vips var den fula minen tillbaka. Här har ni årets fulaste katt, hahahahahahahahahahaha. Zoomar in så ni får se ordentligt, och den icke in zoomade kan ni ju se hur den ligger med tassarna! Dog långsamt av syrebrist då skratten ej slutade. Så han där uppe matar dem också ville jag ha sagt.

 

 

Efter att ha skrattat åt den fula katten så la jag mig i sängen och läste några sidor ut ’I grunden utan skuld’ som är den nya boken jag läser. Lite innan 21 gick jag ut på Papadiamanti och väntade in Maria som skulle möta mig här utanför. Passade på att gå in i väskaffären och den lila resväskan jag ville ha är tillbaka, men nu har de även en annorlunda i rosa färg, kanske ska ha den istället? Ja just nu är jag så fattig att jag måste försöka leva på 20euro till löning men det kommer inte gå. Får väl ta ut mina sista 500kr innan löning men sen måste jag börja snåla lite mer. Har mitt lilla kök fullt av mat, borde äta inne oftare och spara in lite pengar.

 

Kvällen blev väldigt lyckad i alla fall. Mötte som sagt upp Maria här utanför sen gick vi tillsammans med Lo&La där Emma och Robin redan satt och väntade, efter en stund kom även Marthe och Joakim. Så vi tryckte i oss lite mat och cola. Jag måste verkligen sluta dricka cola, för jag dricker det verkligen VARJE DAG här. Hemma inte så ofta, kanske varje vecka men absolut inte varje dag. Men här blir det alltid de till maten, om inte vin, men nu får det vara slut på det.

 

Nu rundar jag av kvällen med några sidor ut boken sen är det sova som gäller. För imorgon är det som sagt flygplats dag så jag har en lång dag framför mig, men sen är jag visserligen ledig igen på söndag. Då tänkte jag köra på ännu mer sol, jag behöver som sagt det så jag inte kommer hem blek. Jag menar folk kommer ju säga ”Du är inte brun och du har varit i Grekland hela sommaren”. Då ska jag svara ”Ja men jag har jobbat och då försöker man undvika solen för att slippa bonnabränna plus att det är extremt varmt i piké och svarta långa shorts.”

 

Men vilken sommar jag har haft. Fått vara med om en hel del, sett fina ställen och mött underbara människor. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0