Fredagen 24 Augusti.

Idag är nog den första lediga dag efter vår kick off som jag faktiskt fått ut något av dagen. Idag har jag varken sovit bort hela dagen eller kollat på film. Idag har jag minsann varit aktiv. Bestämde mig igår att jag skulle åka med Ving på deras Sea and Sun så jag har umgått med Marthe och hennes kompis Joakim hela dagen. 
 
Fått sol när vi varit på båten då jag placerade mig på soldäcket när jag inväntade de två. Sen på Lalaria simmade vi igenom bågen. En gång för att finna den eviga kärleken och tre gånger för evig ungdom. Orkade bara en gång så den eviga kärleken får väl vara nog. Annars va tanken tre gånger för är man evigt ung så har man ju tid på sig att hitta den där kärleken (; haha.
 
Vidare till Kastro där vi tre var först av båten nästan och gick upp till gamla huvudstaden i rask takt. Fy för sören va jag inte är gjord för ett aktivt liv i värme. Men upp kom vi, svettigt var det så när vi var färdiga där uppe gick vi ner och svalkade av oss i havet till det var dags att åka därifrån.
 
Hade mat paus på fastlandet, även där hade vi sen tid att bada. Blev lite kallt tyckte jag men efter att ha gått 20 meter efter man kom upp ur vattnet var det härligt brännade skönt på ryggen igen. På vägen tillbaka till Skiathos hamn läste jag några sidor i min nya bok jag börjat med. Läste samma rader hundra gånger, nickade till och la sen ifrån mig boken och försökte sova lite. Gick inge vidare.
 
Gick hem, tog en extremt skön dusch och fotade kattungen som sov så fint ute på balkongen. Gillar fortfarande inte katter men den va så söt. Hann dock vakna till innan jag hann knäppa bilden och så här söt va den.
 
 
Sen var jag tvungen att gå till kontoret. Göra min avräkning, lämna några uppgifter och sitta lite vid internet.
 
Ikväll ska vi troligen ut och äta på Lo&La om de lyckades fixa bord. Annars äter vi väl någon annanstans. Sen imorgon är det flygplatsdag. Lång och varm dag framför oss.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0