Torsdagen 23 Augusti.

Jag är ingen morgon människa men tidigare i säsongen så har det ändå inte känts så farligt att gå upp men efter min semester hemma så har det blivit lite jobbigare. Varje morgon när larmet ringer så snoozar jag en timme eller två innan det är dags att gå upp.

 

Likadant var det idag, sen var det bara att masa mig ur sängen. Klä på mig, äta en bit brieost, sminka mig lite i ansiktet och dra tandborsten över tänderna. Gick sen ner i hamnen och mötte Sebastian. Stod där och tog emot gästerna sen gick vi till båten och tog ut på havet.

 

Först hade vi stopp på Skopelos där jag tog en liten byvandring med gästerna runt i Skopelos stad. Solen stekte över oss och det blåste inte så mycket. Svetten rann och jag dog nästan. Efter vandringen hade de egen tid att gå runt och jag mötte upp Sebastian vid båten sen gick och åt lite.

 

Båten gick vidare mot Alonissos, där valde de flesta att bada. Jag förstår dem mer än väl. Att jag aldrig lär mig, ta med badkläder!! Jaja gjorde lite ärenden på agentkontoret sen gick jag och åt lite glass med Sebastian.

 

När vi kom i hamnen i Skiathos igen så gick jag hem för att duscha, riktigt skönt efter en svettig dag. Började sen göra lite ”baconsås”, fast egentligen skinksås då jag använde mig av rökt Emil skinkan som jag tog med mig hemifrån. Hann inte så mycket mer innan Giota ringde och fick då avbryta min matlagning och springa iväg till Dolphin kontoret och lämna brev. Tänkte lika bra att göra det när det är färskt i minnet än att glömma bort det.

 

Mötte Marika, Maria och några fler utanför som stod och drack vin. En av de som har kontor på Dolphin har också fått hemresedatum och åker snart så vet inte om det var ett hejdå-vin eller ett-här-ska-det-festas-för-att-du-lämnar-oss-vin (; höhö. Lämnade kuvertet till rätt person sen stod jag också där utanför ett tag.

 

Var sen tvungen och springa hem och fortsätta med maten, åt dock inte ens hälften innan jag inte kunde äta mer. Inte de att de var äckligt för jag kan laga mat men de sa bara stopp.

 

Snart läst ut min bok, spännande var den och helt twistad story. Alltså inte alls som väntat så vill ni läsa en spännande ”kriminalare” ska ni läsa Svart Mässa av Erica Spindler.

 

Sen valkas det kanske utgång, visserligen inte mega sugen på det. Rätt trött. Sen väntas det en tidig morgon imorgon fast jag inte ska jobba. Valt att åka med Marthe på Vings Sea and Sun imorgon och joina henne på hennes lediga dag då hennes vän ville åka på den. Jag måste ju också passa på att få sol innan jag åker hem efter säsongens slut och på det här viset ”måste” jag ta mig ur sängen och får förhoppningsvis sol hela dagen. Vilket jag behöver! Så det blir toppen. Städning och tvätta får göras på söndag, då är jag ju ledig igen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0