Crawl into bed and stay there.

Larmet är ställt på 04:00 så jag tror det börjar bli dags för mig att krypa ner under täcket. Sova ett par timmar innan jag ska köra min tredje guidade tur till Luxor i rad. Är det konstigt man är trött? Tackar för att jag tycker om den annars hade det nog varit jobbigt. Nu hoppas jag att turen imorgon blir extra awesome, håller tummarna!
 
När jag sen kommer hem ifrån Luxor har jag ju inte direkt mycket tid på mig. Hinner hem och byta kläder kanske dra några streck i huvudet och ett sprut parfym sen ska jag på julbord på Viking! Hoppas dem serverar god mat men det har ju Ali sagt så tror på honom. 
 
Flygplats och IM på lördag sen är jag ledig på söndag, hoppas att vi får folk till Mahmya så att Julia får köra turen för då åker jag också med och får en dag på stranden. Behöver också få mina julkort tagna samt lite sol, de hade ju inte skadat. Är snart vitare än gubben på övergångsställes-skylten. Skojar inte!
__
The alarm is set on 04:00 so its time to hit the bed. It's Luxor time tomorrow! After that Im going to christmas smorgasbord, its a "swedish" thing so there is probably not a right english word for it. But I think it will be nice. Sunday off and I hope I can go to Mahmya with Julia, need my christmas photos! But right now I guess what I need is sleep. Goodnight!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0