Söndagen 16 December.

Haft shoppingturen idag, självklart blev det ny parfym (till och med två).
 
Började morgonen med att åka mot El Gouna för att besöka ett av våra hotell som ligger lite utanför El Gouna. Det var ganska lugnt där så jag åkte tillbaka till kontoret. Gjorde lite små saker och sen gjorde jag min avräkning innan vi gick till Café Del Mar och åt lunch.
 
Åt faktiskt spagetti och köttfärssås idag! :o anledningen till att jag inte vågat förr är ju en självklarhet egentligen. Jag äter aldrig oxfärs hemma då det på ett sätt blir segare när man tillagar det än blandfärs och jag är i ett land där dem inte äter fläskkött så så enkel är anledningen. Men idag åt jag köttfärssås och den var minsann god. Så det är nice att veta att jag kan finna de där.
 
Efter lunchen blev det en snabb visist på kontoret sen hoppade jag in i bussen tillsammans med Linda, plockade upp gästerna på sitt hotell sen tog jag dem runt Hurghada på en liten shoppingtur. Jag hade roligt, gästerna var glada så jag gjorde nog ett bra jobb. Som jag sa efter förra turen så gillar jag shoppingturen. Och på tisdag ska jag köra den igen (; Blir nya parfymer på Ramses varje gång men på tisdag ska jag lyckas gå därifrån utan!
 
Inatt eller imorgonbitti bär det iväg mot Luxor igen. Har bara ett hotell att plocka upp gäster på här i Hurghada sen kommer resten från El Gouna. Även två Colona personer ska komma med, oh no (; Nej det kommer bli en fin dag.
 
På onsdag är jag äntligen ledig, då kan jag vila upp mig efter två turer till Luxor sen är det Luxor igen på fredag. Så det har blivit eller jag menar det kommer att bli en Luxorfylld vecka! 
 
Ikväll är det pepparkakor och glögg hos Linda och Anna så ska klä på mig sen går vi en trappa ner och hälsar på dem. Kommer nog bli trevligt! Glögg är ju gott!! (:
__
The shoppingtour today and like always Im getting out of Ramses with perfume! haha. Had a great day with the guests and Linda. Now we're gonna have a nice evening at Linda & Annas place , little christmas feeling.
 
Tomorrow I'll go to Luxor again. So the alarm is set on 04:30. Looking forward to my day off on wed. It's needed (; Well now Im gonna get dressed for the evening. Take care!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0