I dont feel so good.

Och igår hade jag en mördande huvudvärk, idag mår jag illa. Jag säger bara att det skulle va så typiskt. Men jag skiter i vilket, blir jag sjuk blir jag sjuk men jag skulle gissa på inte. Jag är typ aldrig sjuk, inte på riktigt. Bara dom där kommande illamående perioderna och skjut mig-huvudvärk slash migrän. Annars har jag nog ganska bra imunförsvar. Vet ju hur det brukar va med tex kräksjukan den går runt i familjen, hoppar över mig och börjar sen om. Antar att man ska va glad för det. Men ibland om man går runt och mår halv dåligt hela tiden så önskar man sig en ordentlig omgång och sen är det liksom över...

Jaja, varit iväg och handlat med lillebror och han lekte massa sprätt. Jag är livrädd, jag hatar sladdningar. Ändå vill jag lära mig att leka själv, för jag tror att om jag lär mig det så kanske jag inte är lika rädd och kan ta hand om situationerna bättre. Vet ju förra vintern när jag åkte sick-sack över vägen. Jag trodde jag skulle åka av och ratta för kung & fosterland. Precis sån panik sak som man inte ska. Men jag visste ingen bättre utväg. SÅ om jag lär mig, då får jag kanske inte lika mycket panik och kan hantera det bättte. Bara en sån där tanke nu på kvällskvisten.

Fick i oss lite mat sen när vi kom hem också. Fixade grillade mackor i ugnen med svampstuvning. Så nu tänkte jag kolla på TV, sen får jag väl hoppa in i duschen så jag kan ta sovmorgon så länge som möjligt imorgon. Ska åka och besiktiga bilen. Sen en fika träff med long lost friends. Sen finns det mycket mer o göra men det tar vi imorgon em.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0