Lördagen 18 Februari.

Har haft en jätte mysig kväll i Helsingborg i gott sällskap. Körde och parkerade min bil någonstans vid teatern och sen när jag kommer tillbaka för att lägga biljettlappen i rutan så ser jag fyra söta huen komma mot mig. Så vi alla fyra sällskapde till Haket. Dock hade dom bara möjlighet att ta lösa pengar så vi fick gå och ta ut pengar. Done & done.

Beställde mat och åt lite "förrätt" och snackade. Väldigt mycket prat om det ena och det andra men självklart så slutar det alltid i jobbsnack. Det händer så mycket roliga saker där så det finns ALLTID något nytt och något gammalt. Lite efterrätt beställdes och vi stannade kvar ett tag till.

Vi sa hejdå till Mia, sen följde Jossan, Vickie & Sandra mig till min bil. Tragga en liten stund till och sen körde jag hem. Hade hänt en olycka på motorvägen så polisen peka ner oss på en annan motorväg. Den jag aldrig kört på. Tänkte jaha måste jag köra hela vägen till Ängelholm nu bara för detta?? Behövde jag klart inte, fanns en avfart till Hyllinge och tur var väl det. Så det var bara gasa hemåt med volymen på 37 och min gapande hals på det.

I Perstorp mötte jag en bil i en rondell som körde av på ena vägen men som vände och körde efter mig. "Fine"  tänkte jag eftersom det kommer en rondell till och dom kanske körde av i fel rondell. Men i denna rondellen tog dom raktfram istället för vänster. Jag kände mig lagom förföljd. Så när jag parkera hemma gjorde jag nått slarvigt och fastna med bilen. Nu står den längre ut än den brukar och jag är rädd att salt-eller plogbilen ska skada min fina skitiga bil. - Och för historian ska ha någon mening så tror jag inte jag var för följd. Bara min fantasi som skenade iväg som vanligt.

Varit ute med hunden och lillebror, kallt är det minsann. Kelade lite till med min söta lite Znidas. Nu är jag nere under täcket och tänkte underhålla mig med Parenthood tills jag somnar. Godnatt & Sovgott alla söta.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0