Onsdagen 8 Februari.

Man kan inte stanna upp sitt liv bara för att man väntar på någonting bra. Man kan inte bara sitta och vänta på att någonting ska hända, så under tiden som man väntar på det där wow-momentet så får man väl göra något mindre wowigt.

Jag är en lost själ i världen och vet inte vad jag i långa loppet vill göra. Så jag har bara mig själv att tänka på just nu och för mig är väl pengar ett av dom viktigaste momenten så att jag kan spara undan och sen när möjlighet ges göra något kul för det. Snart är en sån möjlighet här. Spendera alla dom där pengarna jag slitit så hårt för, för ett äventyr jag aldrig kommer kunna få här hemma. Vaför? För att jag kan, och för att jag är i den bästa sitsen just nu. Jag har bara mig själv att tänka på, jag har ingen pojkvän och jag bor hos mina föräldrar och därför ingen hyra som är stor nog att jag inte kan ta hand om det ändå.

Ni kommer få följa med mig på mitt äventyr, få ta del av vad jag tar del av. Bilder, videos, texter. Tyvärr kan jag inte erbjuda er värmen och solen, vill ni ha den så får ni köpa er egen resa. Vad, När och hur, allt de där kommer i sinom tid. Tills dess får ni som ingenting vet hållas i mörkret och ni som vet, ja ni vet men behöver inget säga.

Vad jag menar är att man kan inte hålla upp hela livet bara för att man väntar på något speciellt, man får ta och leva vardagen ändå. Just nu vet jag inte vilket yrke jag vill ha, inte till fullo. Därför arbetar jag på en plats där jag kan arbetsuppgifterna väldigt bra och trivs med dom flesta. Förhoppningsvis kommer jag inte va där för alltid, men som det varit dom senaste åren har man ju lämnat och kommit tillbaka, lämnat och kommit tillbaka. Man ska aldrig säga aldrig, men jag hoppas att jag aldrig får jobba där för alltid. Med det menar jag att jag vill hitta mitt kall, så jag får ett yrke som jag verkligen vill ha, och inte bara tar ett jobb för jag behöver pengarna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0