Fredagen 27 Juli.

And I'm still alive.
 
Olyckan var inte värre än att jag mest bara skämdes ihjäl. Foten klämdes och under kvällen kunde jag knappt stå på foten men nu är det bra. Det bara svider till lite efter saltvattenbad på knäet men jag är hård som sten men gnällig som en man med förkylning så jag mår bra nu.
 
På kvällen hade vi som sagt kräftskiva, vi hade frågat om vi kunde vara på vårt tak där hemma så vi ställde upp alla våra bord och stolar sen dukade vi upp för fest. 
 
Skålade och sjöng snapsvisor genom natten sen när de andra gick ut stanna jag hemma. Foten tog livet av mig.
 
Dagen efter kändes det bättre i min fot, haltade lite men vi tog till xanemo-stranden. Den ligger precis bakom flygplatsen så de va ganska coolt när flygen lyfte ovanför ens huvud.
 
 
Kvällen blev lugn för min del för dagen efter hade jag utflykt. Island Hopping, den där vi tar över till de andra öarna. Ger gästerna lite mer att se än bara Skiathos. När jag kom tillbaka till Skiathos gick jag till kontoret och gjorde lite kontorsarbete sen gick jag hem och bytade om.
 
Mötte Maria utanför bion så såg vi mamma Mia, måste säga att man fick grymt mycket känsla av att se den här. Att flera scener som är med i filmen är platser som jag varit på. Att få gåshud och klappa och sjunga genom filmen. De som jobbar på bion är inte dåliga på att ge feeling dem heller. De kommer fram och ställer sig och dansar och showar. Kommer absolut rekommendera folk att se den, för bättre än här blir den inte någonstans, de kan jag nog lova (:
 
Sen gick jag hem och la mig i sängen med några avsnitt av Supernatural. Vaknade imorse av att Johanna bankade på dörren. Hon ville till stranden men både jag o May Bente ville sova. Vi fick en timme till. Sen var det ju Johannas födelsedag och vi skulle försöka hålla henne hemma medan Cecilia, Cille och Dennis kom med tårta, de blev lite svårt i slutet men jag kallade på förstärkning i form av Andy, han kom ner och sjöng precis i lagom tid till att de andra tre kom. Gick in, sjöng, åt tårta och hade much trevligt.
 
Gick sen ner till bourtzi och badade, sen hade jag lite att göra på kontoret och kände att jag inte suttit vid datorn på länge och ville ge er en liten update så att ni vet vad jag haft för mig (;
 
Ikväll ska vi ut och äta för att fira Johanna sen imorgon är det åter flygplatsdag.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0