Tisdagen 10 Juli.

Efter att jag åkt på hotellen igårkväll så stack jag hem och gjorde mig klar på typ 20 minuter. Sen var vi bort bjudna på middag så det blev en mycket trevlig kväll. Avslutade med två drinkar på rock n roll sen gick vi hem.
 
Idag har jag varit ledig och det första jag gjorde var att dra ner solskyddet för balkongen så det är helt bäck svart i rummet, sov ganska länge för jag hade sånna där drömmar man ville fortsätta drömma men tillslut slutade jag snooza, drog upp och ljuset slog mot väggarna. Låg sen och kollade lite NCIS.
 
Gick ut och lämnade tvätt på tvätteriet som jag inte fick gjort sist för jag nog var för lat? Sen har jag stor handlat, diskat, lagat middag och kollat lite mer serier och läst.
 
Nu sitter jag på kontoret för att vi ska ha teamaktivitet, dock har Cille åkt hem på semester till DK och May Bente har sin käraste här så det blir inte fullt fräs men kommer nog bli kul. Vi ska ut till dyk centret och få ett introduktionsdyk (: Bara rätt att få klaustrofobi i dräckten, känns som den ska va extremt tight. Jag kan ju inte sova i en stängd sovsäck så .. Bada ska vi väl iallafall göra.
 
Imorgon är jag också ledig sen på torsdag har jag utflykt sen är det fredag och lite teamaktivitet och kontorsarbete sen är det redan lördag och flygplatsdag igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0