All by my seeeeeeelf.

Det spelar ingen roll hur mycket jag undrar, man kan inte få veta hur det skulle varit om jag gjort så. Men jag kan känna att jag är ganska glad över att jag träffade Karina & Assar, för jag har ju haft sällskap och sluppit vara helt själv, Assar har ju agerat privat reseguide så jag har ju som sagt varit ganska lyckligt lottad.

Igår gick vi ut och åt en avskedsmiddag (tredje gången gilt). Blev även liten efterrätt och då tog jag glass, gott.


Vi gick runt och shoppade lite, kom faktiskt hem med ett linne. Kände att jag behövde nog något nytt. Gick även och fann ett litet ställe där dom tryckt in en massa barer så dit hade jag väl kanske tänkt gå ikväll. Lite fest. Det fanns en karaokebar, om man skulle :P


Vi avslutade kvällen med att bli ompysslade jag tog Oljemassage (så inom loppet av ett dygn har två kvinnor fått ha deras händer all over my body) och det var riktigt nice. Speciellt då hon visste vad hon gjorde för hon tryckte ut knutorna i ryggen och det känns bra idag. Mitt jobb sliter ju ganska mycket på ryggen (eller ja det jobb jag hade).

Sen sa jag hejdå till Karina & Assar och gick hemåt. Jag hade sån fruktansvärd huvudvärk att jag nästan spydde och jag grät väl lite också. Tog en tablett och drack upp resterande vatten och trodde jag aldrig skulle somna, men tillslut så. Sen vaknade jag mitt inatten av ett sms från pappa. Insåg att värken var väck och somnade om ganska fort igen.

Gick upp halv tio idag, packade väskan och smörjde in mig. Legat på stranden en hel del idag. Tog lunch och sen tillbaka några timmar till. Jag bara ligger där i skuggan och läser och läser. Hunnit med 100 sidor i den nya boken jag började på efter att läst ut Bridget Jones boken. Kalla mig läslus!


Fixad och done så nu blir det snart iväg och äta, sen kanske jag borde boka resa till Koh Lanta om jag vill åka dit imorgon. För det kunde dom ju inte fixa här vilket var lite kasst. Annars får jag ta en natt till här, det spelar inte så stor roll egentligen. Ligga på stranden kan man ju göra lite var som (;

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0