Dags att sova igen.

Dagarna går ganska fort tycker jag. Det blev lite strand idag, lunch och sen skulle vi bara chilla vid stranden men det började regna. Så vi tog lite egentid till klockan 6. Jag gick till Karina & Assars vänner som kom igår, väldigt trevliga och roliga även dom.

Tog tuk tuk in till Saladan och gick och åt på restaurangen The Town där min framtida man jobbar & bor. Ja tyvärr kommer jag väl inte hem igen då jag har blivit bort gift. Ska jobba som kock & bartender här forever and ever. Fast nej allt är på skoj, ni förstår väl att jag inte skulle gå och göra något sånt tokit. Inte här iallafall.

Vi gick och kollade lite marknadsstånd innan vi åkte hem och jag köpte ett nytt linne. Tycker jag har ju samma kläder hela tiden men det blir väl så när man inte packat med sig värst mycket. Kan ju inte ta med för mycket då jag är väldigt klen och inte orkar bära för mycket vikt (;

Vi åkte till reggeabaren men det var minsann ingen eldshow idag heller. Dom påstod att den var klockan 10 men vi kom dit säkert halv elva - kvart i elva och så snabbt går det inte. Men vi fick en special show och det var ju ganska nice.

Det blixtrade väldigt mycket ute vid havet och det var riktigt fint att se, så jag försökte ta kort men missade ju hela tiden så istället filmade jag. Kommer väl upp ett klipp någon dag så ni också får se lite blixtar. För ni vet ju absolut inte hur en blixt ser ut (; haha.

Men klockan börjar bli mycket och jag har en tidig morgon som väntar så det blir att säga godnatt och sen försöka sova. Godnatt (:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0