Fredagen 30 Mars.

En annan spännande dag i My Svenssons liv, here we go.

- En anledning till varför jag inte gillar o va tjej. Ja jag har ett jack i ögonebrynet det är inte som jag gjort självmant, det är en cykelolycka sen jag var liten så noppandet av mina ögonbryn blir en extra utmaning tack vare det. Att mina inte blir så fina skiter jag i, behöver iaf inte se ut som en grottmänniska med oönskat hår i hela huet.
 
Hann dock aldrig göra färdigt innan lillebror & syrran behövde åka till byn för att handla inför deras kväll. Jag skulle åka med för att köpa creme fraiche till dagens middag. Lillebrors bil startade inte, säger att det är karma för syrran tog min plats där framme och jag åkte in där bak. Så vi fick ta min bil. Hann inte långt innan vi fick stanna pga en singelolycka som hänt vid sidan av vägen. Satt där och kunde inte se om polisen gav mig stopptecken eller vinkade fram mig för han var för långt borta men när han väl vinkade till mig så såg man ju det lite tydligare, körde fram blev manad att köra sakta. Såg olyckan och sa bara fy fan. Såg en man ligga vid vägkanten och tyckte synd om honom.
 
Körde och handlade vad vi skulle och körde sen hem igen. Olycksplatsen var så gott som tom med undantag för några som höll på att såga trädet i bitar och en brandbil som började köra när vi kom. Bilden är tagen av syrran men jag har tillåtelse att ta den.
 
HD kan ni läsa en liten text om olyckan.
Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0