Lördagen 31 Mars.

Två cider och en Asti, sen flyttade min lillebror o dom ner i hörnet mitt i mot mig och då tänkte jag att nej jag skiter i det här. Så jag gick in, gjorde lite nudlar och snackade lite med Håkansson aka födelsedagsgrisen.

- Asti all over mig för jag råkade slå till glaset, i mitt undermedvetna kanske jag inte ville ha någon asti eftersom det åkte ut två gånger . Hmm.

- Jag sket i att dom kastade papper tvärs igenom hela rummet, kan va för jag var "gäst" och visste att jag inte skulle behöva städa sen. Lillebror tyckte jag hade vuxit som inte försökte hålla ordning. What's the point med dom små, så ni som varit här förr kan nog tänka er att stället blivit värre. Men vi skulle väl festa sönder huset eller hur var det nu?

Efter att ha suttit i köket och ätit nudlar så gick jag in på rummet och kollade på TV tills jag somnade. Sov dock riktigt dåligt och rullade mest runt för att elementet gav värme. Stängde elelmentet och öppnade fönstret. Mådde illa, drack lite chokladmjölk. Snackade en snabbrunda med peepsen som förde lite liv i vardags rummet. Sen återgick jag till tvn, såg klart ett avsnitt av NCIS sen återgick jag till sovandet. Lyckades sova bra resten av natten.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0