Tisdagen 20 Mars.

Idag har varit en fullspäckad dag kan man ju lugnt säga. Gick upp vid 6 och väckte tjejerna en halv timme senare. Gick till seven eleven och köpte toast, två till och med. Rebecca mådde fortfarande inte bra så hon stannade hemma så jag och Lovisa åkte själva iväg på dagens äventyr.

Först besökte vi fruit garaden, lite kul att det första man får smaka då är Curry och inte frukt :P

- Tom Yam Kung, spicy!!!

- Sen kom ju frukten också, älska vattenmelon.

Efter att vi varit på fruit garden så åkte vi vidare en bit. Då var det rafting som väntade. Tog ett tag sen fick vi på oss flytvästar. Killarna kom med vattenslangar för att skölja av båtarna för dom var riktigt varma. Där kom första duschen, mitt i mellan mina bröst. Tack för den. Sen var kriget igång och gång på gång sprutade dom vatten över oss, inte bara mig och Lovisa men det kändes som det var vi som fick mest. Jag säger att det var för att vi är heta (; haha.

Väl i båten så hade vi skit roligt. Att sitta på kanten på en gummibåt och strutsa runt bland vågor och stenar. Jag flög i båten två gånger, kunde inte hålla mig kvar på de hållet men utåt sätt gick utmärkt att hålla sig på plats. Jag hade riktigt kul. Till den punkt då vi stannade till och en båt kom in och en kille skrek "We are getting off  NOW!!". Såg en tjej som satt inklämd i båten och hon såg skräckslagen ut så jag trodde att hon hade fått panik och var rädd. Sen såg alla likadana ut i ansiktet. Visade sig att båten hade vält och folk hade slagit sig rejält. Killen som skrikit hade nog fått axeln ur led för han höll sig om axeln mycket. En annan kille hade slagit upp smalbenet så där va ett jack rätt in till benet. Kände att jag mådde illa av synen. Slutade med att dom flesta gick av med killen med jacket på benen fick gå i vår båt med sin flickvän. Där efter var vårt roliga slut. Vi åkte lugnt och försiktigt och kunde inte tjoa, kändes inte som läge. Vi ville ha 2,5km extra pga av det men de fick vi inte. Surt att vi ska bli drabbade när det liksom var en tom båt dom kom med och som gick åt samma håll. Samtidigt tyckte jag jävligt synd om dom. Allting är kul tills något tråkigt händer. När olyckan är framme dras oftast smilebanden ner en aning.

Väntade på skjuts tillbaka och fick mat på stället. Sen skulle vi vidare mot vattenfall. Fick först posa vid dammen innan forsen. Ofc lite egobilder måste man ha (;


Vandringen till vattenfallet innebar väldigt mycket trappor neråt. Fick gå försiktigt så man inte snubblade eller något. Kunde va lite halt på vissa ställen. Väl framme vid vattenfallet blev jag glad, för de där räknar jag som ett vattenfall. Vi posade i vatten, hängde i lianer och vi posade lite mer i vattnet. Jätte kul verkligen!


Vägen tillbaka var dock inte lika kul, jag med dålig konditon och gå upp för alla dom där trapporna. Tog musten ur mig, tur jag inte var en julmust då hade bara jul funnits kvar och vi vill ju ha sommar (; haha..

Sen var det vidare till Elefantsafarit. Red på elefant i en halv timme sen såg vi en liten elefantshow följt av en apshow. Det var faktiskt väldigt underhållande. Att dom kan. Fast visst i åtanke har jag helt klart att dom nog inte haft en allt för lätt väg, men jag blev imponerad.


Efter detta så var utflykten färdig. I vanen hem höll man på att somna, helt slut. Men det har verkligen varit en fartfylld och skit rolig dag. Är riktigt glad att vi åkte!

När vi kom hem så gick vi ut och åt ganska så fort, solen höll på att gå ner precis framför mig så det var ju vackert. Bredvid mig satt två söta tjejer som också kan kallas mitt sällskap (: Åt och gick sen i lite affärer på vägen upp till hotellet igen.

Spelade lite yatzy och lite kortspel sen avrundade vi kvällen. Jag sitter här och kollar på alla mina bilder som blivit tagna idag. Så många bilder med mig på också har nog inte tagits på hela resan. Ganska skönt att någon annan kan hålla i min kamera (: För varesig man är ego eller inte så tycker man det är kul att ha några semesterbilder med sig själv också. Jag älskar det, som bevis & minne liksom.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0