Torsdagen 22 Mars.

- Bild tagen precis innan taxin kom.

Det har varit en riktigt lång dag. Halv 6 kom min taxi igår, en halv timme för tidigt men egentligen va gör det? Jag var ju ändå redo, bara minskad internet tid och ja den kan man ju va utan. Det är inte ett så stort beroende, eller det är det kanske.

Iallafall var det dags för mig att ta mig till flygplatsen. Det tog typ en timme sen var jag framme. Fick gå igenom första check-kontrollen precis innanför dörrarna. Sen skulle jag checka in mitt bagage och få boardingpass osv, tog en evighet. Väl igenom så skulle man gå igenom immigrationschecken. Jag hade tydligen stannat en dag för länge så jag fick böta 500baht. Förlåt om jag inte räknar som på deras sätt, jaja då var min resa i Thailand inte 30 dagar utan faktiskt 31.

Gick igenom sista checken sen var jag inne. Köpte en munk som inte alls var mjuk och god. Drack min cola och läste några sidor sen skulle vi gå på flyget. Gick ganska fort att åka till Bangkok. Sen tog det stop lite där, precis den tavlan med vilken gate jag skulle gå till var sönder. Alla stod & var förvirrade. Tillslut gick jag till en informationsdisk och frågade om dom hade någon aning om vart jag skulle. B6 så det var bara att gå dit.

Hade inte shoppat något på flygplatsen i Phuket därför att jag tänkte ta det i Bangkok, vilket jag ångrade när jag kom dit för att där var ingenting för mig. Lite sprit, lite parfymer & smink, lite klockor. Sluta med att jag fick köpa godis bara för att..

Checken i Bangkok var inget jag var van vid. Ta av sig skorna, ta av sig tröjan (alltså tjocketröja/jacka), datorn ur väskan sen skulle man in i något stående rör och ställa sig med lite halvt särade ben och armarna ovanför huvudet. Sen scanade dom typ in en. Vadå enorm säkerhetskontroll?

Satte mig sen vid min gate och väntade. Behövde inte vänta så länge sen fick vi gå på det enorma flygplanet. Fick dricka och sen läste jag lite. Hade en skärm framför mig och en kontroll vid sidan av stolen. Så jag satt och spelade super mario ett tag, dog dock och då var det inte så kul längre :P

Det blev mat och då åt jag någon kyckling med chili,vitlös&basilika med ris & grönsaker. Laxsallad, någon cheesecake. huvudrätten med kyckling var så stark att jag bara åt riset. Laxen var kallrökt och den konsistensen kan jag inte med men åt några potatisbitar som var i. Cheesecaken var så god så jag åt hela.

Sen tog jag till skärmen och började kolla på New years eve. Ja nu har jag sett nästan hela och måste fixa hem den så jag kan se slutet såklart. Velat se filmen ett tag så när jag såg att jag kunde välja den var jag ju tvungen. Sov dock ett tag också, ögonen gick ju i kors och jag lyckades för första gången sova ett par timmar på flygplanet.

Vaknade upp och var aningen trött. Efter ett tag började folket vakna upp och frukosen serverades. En omelett med tomat&lök tog jag, korv, svampstuvning, tomater och fruktsallad.

Landade i Köpenhamn och gick igenom passkontrollen sen tog det väldigt långt tid för min väska att hitta fram. Väskorna rullade på redan när jag kom men det är ju enormt mycket folk som får plats på Thaiairs plan så att ens väska inte kommer fram snabbt kan man räkna med.

Väskan kom tillslut fram och då tog jag den och gick mot utgången. Där stod pappa & Kurt och väntade på mig. Kramar och pappa fick sin lilla tack present för att han hämtade mig, en ask merci (som just betyder tack). Körde hem och nu sitter jag här. Ska till af och anmäla mig till akassan igen, sen ska jag ringa umott för jag fått en faktura som jag inte borde fått för hon sa att de va gratis med cellprovet från & med detta året. Ja sen tänkte jag fan slänga mig i sängen och sova.

Helt slut. Börjat snora lite och hostar lite ibland. Undrar om jag kommer bli sjuk av värmeomställningen, hoppas inte. Men gud så trött jag är ! Men nu är jag iallafall hemma och det känns väl ganska så skönt efter att ha rest i ca 21 timmar.

Kommentarer
Postat av: Karina Olsson

Välkommen hem söta mysaan har följt dig på bloggen o du har ju gjort en hel del efter vi skiljdes❤ Nu måste vi träffas o snacka skit... Haha...

2012-03-22 @ 11:30:04
Postat av: mysaan

Hej Karina hoppas allt är bra med er! Det är aningen kallt här hemma ;P hehe.. Ja jag har försökt att göra lite annat än bara sola, men stranden lockar ju mest hehe. Ja det tycker jag absolut att vi ska göra (:

2012-03-22 @ 13:31:30
URL: http://mysaansvensson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0