Onsdagen 23 Maj.

Igår var jag på mamma Mia utflykten och observerade medans Johanna guidade. Solen sken så båtturen var riktigt härlig. Blev en hel del bilder också. På vägen tillbaka till Skiathos sjöng vi även karaoke, de var roligt!

På kvällen åkte vi iväg och åt middag, var tillbaka i byn lagom till att se vilka som gick vidare på Eurovision. Inte för jag har den blankaste aning om någonting gällande eurovision men jag jobbar med personer som följer det. Så på lördag sitter vi bänkade och ser finalen.

Idag har jag haft bilen och kört runt på ön för att lära känna den. Fått se en del fin utsikt och även hittat någon lite avskild strand. Gick i vattnet för att ta mig förbi en klippa men vände ganska fort när jag såg ett naket par på stranden. Kan varit en nudist strand eller också tog dom bara tillfället i akt eftersom det var så gömt.

Har kört runt, ätit glass sittandes på en parkerings plats med havet som utsikt. Gått runt i byn för att gå runt i bland gatorna eftersom att jag på lördag ska ha min första city walk, även min första transfer så jag är lite nervös kan man väl säga. Men efter första kan man sen tänka vad man ska göra annorlunda, vad man ska tänka på osv osv. Så jag ska försöka hålla nerverna i styr.

Ikväll ska jag med på Skiathos by night som är en båtutflykt. Och imorgon är jag ledig vilket känns ganska skönt. Fast jag ska faktiskt använda tiden till att gå igenom allt som behövs inför lördag. Så man ändå känner sig lite förberedd.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0