Kick off med team awesome!

Vi började med en god frukost på ett av hotellen sen drog vi till Magawish och spelade lite beach volley boll med och mot ryssarna. Vi förlorade visserligen lite sen och det var mindre kul. När Mikaela kom tillbaka från Nilen tog vi ut med en av Colonas båtar och skulle snorkla och dyka.
 
Jag och Julia hoppade från andra våningen på båten med transferuniformen på men inte var det några bra fotografer som fick med det på bild vilket var synd för det var ju därför vi hoppade i med kläderna på från första början. Aja!
 
Sen hade vi ett litet test. Dem som skulle dyka var i vattnet och jag fann värmen på båten istället. Sen åkte vi hemåt igen. Nu är vi bara hemma för att göra oss redo för en middag på Little buddha sen får vi se hur det blir med kvällen. Troligen en tidig kväll ska upp igen klockan 8 imorgonbitti.
__
It's been a great day with the team. First we had a nice breakfast at one of our hotels and then we went to Magawish and Colona and played some beach volleyball .. 
 
Jumped in the water with the transfer clothes on together with Julia but no one was good to take picture of that so we are sad about that! 
 
Now we're getting ready for the dinner. Gonna go to little buddha at 20.00 and after that I think it will be a taxi home cause I'm going up at 08.00 tomorrow. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0