Sjukt sliten!

Så jag blev känslosam igårkväll, sömn är viktigt för mig. Jag vill kunna kontrollera själv hur många timmar det blir. Efter samtal vid halv 11 fick jag lite panik. Klockan hann bli 12 innan jag somnade och larmet hade ändrats från 07.30 till 02.00. Anledningen var att jag i sista minuten fick ta på mig Kairoutflykten.
 
Jag har inte mått allt för bra idag, mina ögon har gått i kors och jag har haft huvudvärk men jag hade inte en jätte stor grupp och rida på kamel vid pyramiderna och dessutom gå in i en pyramid var ju ganska häftigt. Hade väldigt söta gäster med mig och kommentarena jag fått på mina egenskrivna lappar var också bra. Så i slut ändan så gick det bra fast jag kommer aldrig gå med på att vara så trött igen. Jag vill vara pigg och frisk när jag arbetar.
 
Imorgon är jag ledig så det kommer bli en fet sovmorgon, sen ska jag till kontoret ändå för att ställa frågor och lämna in min avräkning för jag inte hann göra det idag.
 
Nu kokas det potatis för jag behöver något i magen sen ska jag minsann slänga mig i sängen och fet däcka till Greys Anatomy med ögonen fyllda med tårar (den serien får mig alltid att gråta).
__
Got like 1½ hours of sleep last night and then the larm was ringing at 02.00. Why? Cause I in last minute had to take the trip to Cairo. Didnt like the few hours of sleep or the fact that I was really really tired today but I think that everybody had a great time. Pyramids, Camel riding, Museum and Lunch by the Nile. 
 
Tomorrow I have the day off so I guess I can sleep for like 12hours!! And then I have to go to the office. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0