Dag 1.

Dagen började med att sova till halv 10 sen tog jag och startade första maskinen tvätt av tre. Betalat en räkning och kollat i lite kataloger. Sen blev det slänga in andra maskinen med tvätt och hänga upp första. Sen var det dags att åka till läkarstationen för att ta min sista twinrix spruta, glad att jag kunde ta den nu och inte behöva börja om med kuren. Denna sprutan gick på 560kr och det är ganska mycket pengar. Men det är väl värt det i långa loppet, speciellt då jag nu ska ha ett skydd på 25år (eller en livstid).
 
Blev en sväng inom Netto och handlade lite, dom hade ingen baconost dock så jag blev lite besviken. Måste ändå ner till byn imorgon igen för att hämta andra omgången av p-piller då dom bara gav mig 3 av 6 månader idag. Lönt. Kunde väl gett mig alla 6månader på samma gång. Jaja, en sväng imorgon.
 
Sen har jag fixat en tredje maskin i maskinen nu, eller ja mellansyrran gjorde det åt mig. Pappa håller på med middagen och det blir något i stil med stek med potatis och brunsås, yum!
 
Och nu roar jag mig med film i sällskap av töserna och läser lite av utflyktsmanualerna fast dom är på danska så har jag film igång samtidigt kan jag inte konsentrera mig så bra. Läser lite skvaller blaska och surfar på nätet. 
 
På fredag blir det väl leta efter kamera (kanske mobil men känner inte så stor press då jag fått en ny av papi), en resväska då det behövs och kläder (helst massvis med underkläder,bikini och toppar). Så det blir shop until I drop här i Sverige istället. Lillebror blir mitt sällskap fast han räknar nog inte med allt annat också, och jag hoppas att syrran skulle vilja följa med också. 
 
__
Washing clothes all day and also went to the medical center to got my last injection for hepatitis a & b. Now I'm watching Disturbia with my sisters. It's nice to sit here with my computer rather than in my room all alone. 
 
I've been to the store and I bought food and candy haha. Dads friend told me not to buy to much since Im only staying a few days but I do want to eat when I have the chance (; haha.
 
On friday I'll probably go shopping with my little brother, I want to buy a camera to use under water and alot of new clothes.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0