Onsdagen 12 September.

Igår bjöd Johanna mig på mat. Hon lagade kyckling med potatismos och en senapssås och jag bjöd på sittplats ute på min balkong. Katterna kom med en gång, Johanna blev avbruten av servicetelefonen och jag skulle hämta något och vips hade jag en kattunge i balkongdörrsöppningen. Schas! Jag vill inte ha katter på balkongen av anledningen att jag ej vill att de ska komma in i mitt rum. Kattungar är visserligen söta men helst inte hos mig.

Kollade lite på A little bit of heaven, flyttade in från balkongen och såg lite till men sen blev klockan närmare 9 så jag behövde gå till Dolphin kontoret och hämta pick up lista inför utflykten jag skulle ha dagen efter. Så gick dit, Johanna gick till Eleni för att fixa naglarna och jag mötte henne där senare. Efter att Johanna var done så la vi färg på mina naglar också, jag brukar inte ha färgfärg utan mer bara genomskinligt och jätte ljust skimrande rosa kanske men nu har jag mörkt och matchande till min plånbok som Johanna ville.

 

 

Efter besöket hos Eleni gick vi hem. Jag kom på att pick up listan var glömd hos Eleni så sprang dit men hon hade hunnit lämna butiken och svarade inte på mobilen. Klockan var närmare halv 12 så ville gärna inte ringa och väcka någon men fick tag på bossen på Dolphin kontoret och han skulle möta mig på kontoret vid 9.

 

Så jag somnade till ett Grimm avsnitt och vaknade flera gånger imorse. Sov lite dåligt. Larmet ringde dags att gå upp. Gick till Dolphin kontoret och väntade en bra stund sen kom bossen och skrev ut en ny lapp sen skjutsade han mig till hamnen där min buss kom i samma tid som jag satte fötterna på trottoaren.

 

Hämtade upp gästerna och tog dem till båten sen tog vi ut på havet. Det var ganska så mycket vågor på havet och jag blev lite sjösjuk men jag tyckte det fungerade galant. Fast det gick inte att lägga till vid Lalaria & Kastro så det fick bli en annan variant. Solen tittade fram lite i början men i slutet så stannade den kvar och värmde kropparna. Just då önskade jag väl att jag haft bikinin med i alla fall för då hade jag kunnat bada. Fast fötterna gick också bra.

 

Jag har haft roligt idag igen och det kändes som en bra tur fast lite otur med vädret.

 

Nu är jag helt slut i huvudet och vill bara sova och klockan har inte ens blivit sju haha. Ikväll tar jag över servicetelefonen och imorgon & fredag har jag kontor hela dagen sen är det lördag och ny arrival.

 

Tick tack, tiden går framåt och ju längre vi kommer desto närmare avgång kommer vi. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0