Onsdagen 19 September.

Igår så åkte vi och sov i på four season villa som är en liten lyx villa uppe i bergen nästan vid munk klostret här på Skiathos. Jag, Cecilia, Cille och Marika åkte dit först. Då började Cecilia med Guakamole och Cille gjorde en god espressokaka. Vi spelade lite yatzy sen blev det dags för mig att köra och hämta Johanna.

 

När vi kom tillbaka hade dem börjat att hacka grönsaker och steka köttfärsen och det luktade väldigt gott. Så vi åt mat, tacos och det var riktigt gott även om vi inte hade exakt allt de svenska men vi hade nästan allt och det  blev över förväntan för min del faktiskt.

 

Efter maten plockade vi undan disken och all mat som blev över åkte in i kylen. Drickan åkte fram och vi började spela lite jag har aldrig. Vi hade riktigt roligt, skrattade as mycket och sen de här interna facebook statusarna som åkte upp på kvällen som bara va alldeles för roliga.

 

Det blev lite annat spel och tiden gick inte alldeles för fort vilket var bra. Men när klockan passerat 1 sa jag god natt eftersom jag skulle ha båttur dagen efter. Vaknade vid 2 för att folk skulle bada i poolen och gick tvungen genom mitt rum och sen skulle bada i badkaret precis bredvid mitt rum. Somnade om men vaknade igen senare av att jag inte fick mycket plats i sängen och delade kudde med Marika så jag bestämde mig för att ta extra filten och kudden och gick upp och la mig på soffan.

 

Vaknade imorse av att bilar rå tutar utanför. Sen var det dags att vakna. Åt lite tacos till frukost sen blev  jag avsläppt vid kontoret och gick tillsammans med Cecilia dit. Bytte om och tog med mig vad jag behövde sen gick jag till hamnen och väntade in mina gäster som kom med buss.

 

Varit ute på havet och det var lite halv soligt i början men sen klarnade det upp och blev en fin dag. Hade inte så många med idag men det blev en bra dag.

 

 

 - Stenarna som pryder Lalaria och gör stranden så speciell.

 

Kom hem tog en dusch och började överföra alla bilder från idag, tog säkert 70st vid Kastro. Kom ju på att det var sista gången jag var där nu innan jag åker hem så det blev många bilder. La huvudet på kudden och överförde sen somnade jag visst och vaknade en timme senare.

 

Meningen är kontoret nu men jag är riktigt trött så jag orkar egentligen inte gå, men vet ni vad. Jag gör det ändå.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0