På tåget.

Det vore komiskt om jag hade jobbat för MyTravel, My reser hahahahah.

 

Och sen undrar jag vad det är med resenärer. Alltid när man kommer till bandet för att hämta väskorna så ska folk ställa sig framför och stå så nära att dem nästan själva åker med bandet. Kan någon säga mig varför det är så här? Kan alla inte bara ta tre steg tillbaka så alla kan ha möjlighet att se sin väska och när den kommer kan man ta tre steg fram och hämta väskan sen är man ur vägen igen.

 

Och min resväska var ju värdelös. Inte nog med att den var extremt jobbig att dra på, med sina nästan 30kg herregud aldrig haft en väska som ens haft vikt på 20kg. I alla fall den var riktigt jobbig att dra och när jag sen fick väskan i Köpenhamn så var den sönder. Det är tur att man är reseledare för jag har ju lärt mig vad man ska göra i dessa situationer fast har visserligen aldrig varit den drabbade innan, bara hjälpt gäster som haft väskor som varit förstörda. Fick i alla fall min damage rapport så det blir väl kontakta någon och få pengar? Första gången jag använder väskan och en andra gång går inte då den just nu är ihop tejpad så jag kan ta mig hem utan att innehållet åker i marken.

 

 

Reseledare är inte något som man lägger av sig när man kommer hem utan detta har man alltid med sig. Jag var bara kakplockare på Gille när jag var på jobbet men reseledare är nog ändå en livsstil. När jag satt och väntade på tåget hade ett par lite problem med vilket tåg dem skulle med då dem egentligen inte skulle åka från flygplatsen så jag hjälpte dem och kolla igenom listan och hittade de tåg dem skulle med. Dem tackade och jag log. Det är bara något man är, det är en personlighet och lite till.

 

__

At the airport in Copenhagen.I don't understand why people always are in a hurry, they need to stay in front of you cause maybe their bagage will come before yours. Sometimes it makes me crazy, Im on my spot first standing not so close and ofc there's someone who will come and stand in front of you. And when they do, you can't see sh-t..

And that's not all. My new bag I also bought to have all my stuff in when I went back to Sweden was crap. It's broken, had to make a damage rapport but since I'm a rep now I know how things works and that feel nice. The lady was nice and helped me to do something so that the bag wouldnt brake more on the way from Copenhagen to Sweden. But I wont use it again ):


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0