Snart dags att flytta igen.

Jag, Mona och Nanna hade en hel go kväll på famous med god mat och en massa snack. På vägen hem går jag förbi en springtour buss och chafförerna vinkade så ivrigt på mig. Så gick jag där längst gatan och tänkte "precis den här känslan fick jag vid en tidpunkt på Skiathos också, att detta är mitt hem". 
 
Jag fick en sån där liten känsla av att detta faktiskt är mitt hem, iallafall just nu. Jag har ju trots allt bott här i snart sju månader. Klart det blir ens hem då. Även om man vet man snart ska åka härifrån. Och även om man inte gillat läget alltid, men så är det ju i Sverige också. Ibland har man bara dåliga dagar och även i Sverige ville jag åka ifrån ibland. Och tillslut så gjorde jag ju de också.
 
Även om jag från början faktiskt inte ville åka till Egypten så är jag väldigt glad för att jag gjorde det. Jag har träffat några helt otroliga människor här. Har till och med hamnat i situationer där val som jag kanske inte annars gjort blev gjorda. Det är med spänning som jag blickar framåt. Speciellt efter dagens utflykt och två av mina gäster blev helt ivriga när jag blev personlig och pratade på om säsongens slut och vad som kommer här näst.
 
Som sagt säsongen är snart slut för min del, vilket betyder att det snart är dags att flytta härifrån. Det är snart dags för sommar igen. Super härligt. Säger jag som haft sommar i snart ett år. Härligt har det varit. Men lite regn behövs också, de är ju något jag inte direkt märkt av på sju månader då de knappt regnar här och de regn jag faktiskt sett har inte märkts av utan mer prickat lite på marken.
 
Men jag är faktiskt mer än glad för vad den här säsongen har gett mig. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0